reklama

Lipiec 2011

Wisienka u nas dokladnie taka wyglada jakby zaraz pekla, nasza lekarka powiedziala ze zle zaszczepili:wściekła/y:ale tez mu nie przeszkadza, cale szczescie.
Maly pije bebilon pepti kupy sa bez problemu i krostki z buzi zaczynaja znikac ale skora nadla schodzi...
Ide spac z malym poki mam okazje :-)

reklama
Anula :) mi też do mnie pasuje dziewczynka :P ale mam chłopca i jestem szczęśliwa jak na niego patrzę :)
Ja też dzisiaj zamierzam zrobić porządek z ubrankami, spakować 56 póki co bo nasz od niedawna w 62 chodzi.
Co do wagi to wczoraj się zważyłam i mam jeszcze 5 kilo na plusie :/

Wisienko, problem w tym ze Ewa od poczatku musi byc ze mna na zebraniu. Zobacze najwyzej przeprosze i wyjde :-(

Ewa po tej szpitalnej szczepionce ma tylko takie male sinawe zgrubienie, nie wiem jak to nazwac. Obserwuje to ale nie rosnie, nie podbiera ropa, poprostu jest.

Moja gwiazda od 3 dni bawi sie grzechotka, a do tego od wczoraj zaczela mi uciekac z przewijaka, hahahahahaha klade ja na plecy, ona podkurcza nozki, zapiera sie i odpycha przesuwajac sie tym samym na pleckach. Bardzo jej sie to podoba, zwlaszcza ze od razu ja ciegne spowrotem. I zastanawiam sie czy to tez wynik skoku, czy moze cwiczen poleconych przez wisienke, hihihihi
Wczoraj wieczorem mialam tez wrazenie ze mloda probowala sie obrocic na bok ( z plecow) ale nic jej z tego nie wyszlo.

Hej:-)
U nas dziś jak zwykle od 4.30 koncerty. Płacz, bo kupa, stękanie do 5.30. Chwila spania. Płacz, bo w nosku coś się zatyka. Chwila spania - bączki. 7.30 precz ze spaniem!:-)
Dziś robimy powidła śliwkowe. Może jak Staś będzie troszkę starszy wprowadzę mu te powidła do diety. Łukaszek nie był na nie uczulony. Wczoraj byliśmy pierwszy raz na angielskim. Dobrze, że zapisałam tam starszaka. I jestem zadowolona z zerówki. Ma już kolegów, fajna pani. Przez 3 lata nie chciał chodzić do przedszkola. A do szkoły uwielbia. No i mamy rekord:-) 3 tydzień bez choroby! Do przedszkola najdłużej chodził ciągiem 6 dni.
Wisienko &&&&&&&&&&&&& za dzisiejsze ćwiczenia. Dacie radę. A ja trochę pamiętam z pielęgnacji bobathem i stosuję na Stasiu:-) Choćby takie przewracanie na boczki.
Corin&&&&&&&&& za wywiadówki. Wiem jak trudno z maluszkiem iść na zebranie w szkole (byłam). Śliczne suwaczki!
Miczka 100 lat kochana!
Maqnio Psotka I jak Wasze robaczki po nocy?
Balkan To super, że pupa się wyleczyła.

A co tam, też zrobiłam sobie nowy suwaczek :P

Corin, mój Mateusz ucieka na przewijaku niemal od samego początku :P tak wierzga tymi swoimi nóżkami, że nie trudno mu się przesunąć. Co chwilę muszę go przesuwać do przodu żeby główką nie uderzał o ścianę..

Dziewczyny a w co były kłute wasze dzieciaczki: w udko czy w ramię? Mateusz dostał szczepionkę w udko, ale słyszałam, że też się daje (albo dawało) w ramię.
Mały się budzi pomalutku więc idę do niego :)

Corin trudno najwyżej wyjdziesz i tak zawsze to samo na tych wywiadówkach a teraz to zwłaszcza jakie opłaty itp.Suwaczki sliczne. A Ewa taka sportsmenka, ze tylko patrzeć jak na olimpiadzie wystąpi.:-)
Magia Super, ze łukaszek zdrowy i zadowolony ze szkoły. A jak palec?Szkoda, ze nocki u was takie krótkie ale może w końcu się unormuje. ja na tej naszej działce co ją zakupilismy mam gruszkę oblepioną jak chocho i zastanawiam sie co z tych gruszek zrobić. Powidła robi zawsze moja teściowa. W tym roku odpuściłam sobie przetwory. Zrobiłam tylko dżem brzoskwiniowy i paprykę a całą resz robił tato z sister dla wszystkich. U taty wszystko z ogródka swojskie i zawsze tam robimy ale w tym roku ja nie bardzo miałam jak tam pojechać.
Mam nerwy az mni zimno przed tą terapią

hej kobietki, u nas mission accomplished czyli mama po 2 sniadanku, ubrana, umyta a Natalka spi na balkonie ufff i chwilka dla siebie:)
malamii u nas sprawdziło się włozenie zwiniętego ręczniczka pod pokrowiec na przewijak i główka ochroniona;)
Corin kciuki za wywiadówke:)wezmiesz ją na ramię jakby co i porozgląda się dziewczę;)
Balkan to super ze odwazyłas sie na masc bo jest skuteczna!
wisieńka weż głeboki oddech.....będzie ok
a u nas przeciery pomidorowe z naszych szklarniowych:)

Ostatnia edycja:
dzień dobry!!

A my dzisiaj pospaliśmy sobie prawie do 9 :-) święto jakieś :-) mały co prawda obudził się standardowo o 6 i zaczął swoje stękania ale nawet szybko zasnął z powrotem. Za to o 7.30 obudził mnie robotnik. Noszzz jak nie śpię to on przychodzi o 9-10, a jak święto śpiocha mamy to temu się zachciało o 7 :wściekła/y: Ale otworzyłam mu tylko drzwi i dalej w kimono haha
U nas jakoś ostatnio bezproblemowo, aż się boję. Bo zawsze jak już wydaje mi się, że wszystko sobie poukladaliśmy, mały ładnie zasypia i nie sprawia większych problemów to zaraz przychodzi skok... Oby jak najdłużej nie ;-)

Wisienko nie martw się, Milcia jest dzielna zniesie terapię jak lwica ;-)

Malamii u nas było w oba udka. Niedługo kolejna dawka grrr...

reklama
Dzień dobry.

Wisienka, na pewno wszystko będzie ok.
A ja dalej się martwię tą asymetrią głowy u Filipa. Najgorzej że nie daje sobie przekręcić główki w drugą stronę. Na brzuchu leżał wczoraj całkiem dużo, ale dalej się zastanawiam czy robię wszystko co w mojej mocy? Takie tam...

Miłego dnia wszystkim życzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry