reklama

Lipiec 2011

Witam wieczornie, dzies byla tak piekna pogoda ze az wstyd bylo nie wykorzystac okazji, bylismy na dlugim spacerze:-)a reszta dnia to zabawy bo moje dziecie chyba zapomnialo co to sen w dzien. Dzis musialam wyskoczyc na miasto maly zostal z Ł tak mu plakal ze gdy wrocilam spal ze zmeczenia polakujac przez sen:-(a bebilon pepti chyba sie spr bo dzis byly 2 kupy bez problemu
Psota &&& za Dawika zeby szybko mu przeszlo, moj mal tez podobny do tatusia,skora zdjeta z Ł
Wisienka ja bym tak chciala moj nie zasnie bez lulania...
Malami caly czas myslalam ze masz corke:zawstydzona/y:cos mi sie pomieszalo, moj po szczepieniu spal
Maqnio masz racje trzeba sie upominac,u nas jest na godz i jest latwiej,&&&&&& za Rozinke

reklama
Witam, Kochane 3majcie się i Wasze malutkie!!!!! bedzie dobrze musi być. Co do szczepienia to moj plakal jak się go odkladalo lub bralo.... ale byl troszkę marudny ale spal po kapieli i jedzonku ladnie, nie gorączkowal. Co do skoku...hmmm... my juz po jednym.... oststnio w niedzielkę jak zjadl o 23 to spal mi do 6 fajnie bo się wyspalam..... dziś w nocy byla pobudka po 3 i pozniej kolo 7. Dziś go wykąpalam po 19 ale zasnal po cycu o 20.30 mam zamiar go budzić po 23 i zobaczymy czy przespi do rana czy jednak bedzie pobudka. Bo kąpalam malego po 21 i się tak nauczyl.....
ściskam WAS wszytskie mocno i wasze pociechy niech rosnal duze!!! i zdrowe!! ja juz sama zasypiam.... ale jeszcze godz dam radę! muszę.... ide gary myć bo reklama w moim serialu..... moze zdąze
Dobrej nocki!

dobry wieczór!

Maqnio i słusznie zrobiłaś, że weszłaś bez kolejki. Znieczulica jest niestety powszechna w tym kraju...

Wisienka kurcze jak tak czytam to też mi się wydaje, że u nas wszystkie objawy WNM... Pójdziemy na następne szczepienie to wezme skierowanie do neurologa.
Jeśli chodzi o bujanie to u nas też odpada :-D Mały bardzo lubi rączki ale tylko w pozycji pionowej. Jak tylko próbuję go troszkę położyć to krzyk :-D za mało widzi haha

Malamii u nas tez po szczepionce było dwa dni spania ale pamiętam, że na ulotce pisali, że może wystąpić "długi nieutulony płacz". Także każde dziecko inaczej i takie płacze są możliwe.

A u nas okropnej pogody ciąg dalszy więc siedzimy w domu. Dla odmiany dzisiaj serwowałam ciasto urodzinowe ;-) Mały śpi, my też zaraz zmykamy.

Spokojnych nocek!

Miczko, Magia nie zamartwiajcie się dziewczyny ja już pisałam dp Corin, ze takie objawy i zachowania ma wiele zdrowych dzieci. Po prostu niektóre wzorce z zycia płodowego jeszcze się wytracają i dzieci próbujateż nowego. Czasem jest to błąd w pilęgnacji a wtedy wystarczy kilka dni zeby się przekonac czy pomoże zmiana naszych przyzwyczajeń.:-)
Miłych snów. My o 11 mamy terapeutkę na wizycie w domu. Trochę się boję bo Mila ma dość:crazy:
maqnio ja nie wiem jak ja to zrobiłam, zę dziś ciebie :zawstydzona/y:przeoczyłam. Buziaki dla Rózinki na spokojną noc. Musicie do nas przyjechac może Mila z nią pogada i weźmie przykład z jej spokoju...No chyba, ze Fruzia mi zbuntuje Milę i będzie Fruzia i Furia:-D

Wpadlam sie przywitam i zyczyc wszystkim milego dnia :-)

U nas dzis wywiadowki w szkole. Ja ide do Sebka a malz do Agi, a to znaczy ze Ewa musi isc ze mna. Trzymajcie kciuki zeby sie nie buntowala za bardzo.

Cześć Dziewczny!
Weronika, jak Ty bosko wyglądasz!

Malami, Mateusz po szczepionce zanim wpadł w maraton senny też histeryzował i pomagało tylko noszenie na rękach....

U nas noc spokojna, natomiast pupa po dniu wietrzenia i nocy z tormentiolem wróciła do stanu używalności. Dzięki Dziewczyny za porady!

Chyba nie przestanę się dziwić, jak codziennie ten Maluch się zmienia - coraz bardziej zaczyna się uwidaczniać Jego charakterek :)

Cześć dziewczyny!
Jakoś udało nam się wczoraj opanować sytuację.. Mateusz uspokoił się wreszcie ok 22 i zasnął. Spał do godziny 3, czyli jak na niego nieźle. Potem pobudka o 7, zobaczymy co będzie dalej. Nie wiem jak długo dzieci reagują po szczepionce? Póki co gorączki nie ma.
Wczorajszy płacz był straszny, już kiedyś tak płakał (po infacolu, może błędnie to łącze ale akurat wtedy mu zaczęłam podawać infacol). Normalnie boję się, że się udusi jak tak zaczyna płakać :/

psotka - spróbuję tej musteli, lubię kosmetyki tej firmy, jak na razie się nie zawiodłam. Może kremik małemu spasuje..
Zanotowałam też pozostałe propozycje kremików, więc zobaczymy. Szkoda tylko, że wszystkie takie drogie i nie wiadomo, czy nie będą uczulać.. Teraz ja używam Oilatum Soft na noc skoro Mateusz nie toleruje :P
Anula1989 - synusia mam synusia ;) tyle nas tu, że nie trudno o pomyłkę ;)

Ok, idę ogarnąć mieszkanie, jutro chyba będziemy mieć gości i w piątek też.
miłego dnia!

Witajcie. U nas już poranek:szok:Mila bawi się w łózeczku. Znowu często jadła w nocy i rano. Ale skok jest ewidentny bo co dzień duże zmiany. Dzis zaczeła bawić się nózkami, podnosi je i próbuje przyciągnąc do siebie. Patrzy na nie i gada do nich i dyszy az się zapowietrza:-D
Mamy dziś rehabilitantkę na wizycie. denerwuję się bo Mila coraz gorzej to znosi.
Corin ja byłam z Milą, najpierw Maciek woził ją pod szkołą a jak się obudziła i zaczeła płakać mimo, ze nakarmił ją bo dałam mu butlę ze ściągnietym mlekiem to zadzwonił po mnie ja wziełam ją do klasy i to był już koniec wywiadowki bo wszyscy zajeli sie Milą a ona rozgadałą sie, śmiała i była taka szczęśliwa:tak:
balkan super, ze pupka lepiej:tak:

Witam u nas noc ekstra maly zjadl o 20 i wstal o 2.40 pierwszy raz tyle spal (zwykle wstaje o 1)pozniej wstal 4.30 io 7 ale juz spi pewnie przez pogode bo pada. Malegp szczepionka grzulizcy jest okropna jak pol fasoli, wyglada jakby miala za chwile peknac tyle w niej ropy, my to mamy szczescie:wściekła/y:
Malamii takie pomylki mi sie nie zarzaja do ciebie jakos od poczatku pasowala mi dziewczynka sama nie wiem czemu:zawstydzona/y:
Wisienka &&&&& za Emilke;-)moj tez uwielbia nogi jakby mogl wsadzilby do buzi ;-)
Dzis musze zrobic porzadek w rzeczach malego schowac za male ubranka bo wchodzi w 68 chociaz niektore tez juz dlugo nie beda
Dziewczyny jak tak patrze na wasze zdjecia zalamuje sie jakie macie brzuchy teeeeeeeez taki chce ja wygladam jak w 4 mies

reklama
Anula nasza szczepionka też taka była, potem to pękło wyciekła obrzydliwa ropa i zaschło, teraz jest takie zaczerwienione. Do dupy zaszczepili po prostu. Ale ani Milę to nie bplało ani nic się potem nie działo. A pekła tylko taka mała dziurka więc nie będzie dużej blizny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry