Anula1989
Fanka BB :)
Witam wieczornie, dzies byla tak piekna pogoda ze az wstyd bylo nie wykorzystac okazji, bylismy na dlugim spacerze:-)a reszta dnia to zabawy bo moje dziecie chyba zapomnialo co to sen w dzien. Dzis musialam wyskoczyc na miasto maly zostal z Ł tak mu plakal ze gdy wrocilam spal ze zmeczenia polakujac przez sen:-(a bebilon pepti chyba sie spr bo dzis byly 2 kupy bez problemu
Psota &&& za Dawika zeby szybko mu przeszlo, moj mal tez podobny do tatusia,skora zdjeta z Ł
Wisienka ja bym tak chciala moj nie zasnie bez lulania...
Malami caly czas myslalam ze masz corke
cos mi sie pomieszalo, moj po szczepieniu spal
Maqnio masz racje trzeba sie upominac,u nas jest na godz i jest latwiej,&&&&&& za Rozinke
Psota &&& za Dawika zeby szybko mu przeszlo, moj mal tez podobny do tatusia,skora zdjeta z Ł
Wisienka ja bym tak chciala moj nie zasnie bez lulania...
Malami caly czas myslalam ze masz corke
cos mi sie pomieszalo, moj po szczepieniu spal Maqnio masz racje trzeba sie upominac,u nas jest na godz i jest latwiej,&&&&&& za Rozinke
Mały bardzo lubi rączki ale tylko w pozycji pionowej. Jak tylko próbuję go troszkę położyć to krzyk 
Mila bawi się w łózeczku. Znowu często jadła w nocy i rano. Ale skok jest ewidentny bo co dzień duże zmiany. Dzis zaczeła bawić się nózkami, podnosi je i próbuje przyciągnąc do siebie. Patrzy na nie i gada do nich i dyszy az się zapowietrza