reklama

Lipiec 2011

reklama
CIMG2512.jpgCIMG2510.jpgCIMG2511.jpg a ja dzisiaj zakupilam sobie ogrodniczki :-)

Dziewczyny, świetne gatki. Moj uraz do ogrodniczek jeszcze mi nie minął wiec akurat takich gatek nie szukam. ;) Ja się w nich źle czuję, ale podobaja mi się na kimś... :)

Ten "ktos" jest osoba, mysli i ma uczucia. Zanim wydasz wyrok- zbierz dowody, bo sugerujac sie jednym postem, udowadniasz nie tylko mi, jak malo myslacym czlowiekiem jestes, a o empatii juz nie wspomne. Mam nadzieje, ze Ciebie nikt nigdy w podobny sposob nie osadzi. Wara od mojej osoby a tym bardziej od mojego wyczekanego dziecka!!

TRAZ MOJE SPROSTOWANIE CO DO TEGO POSTU KTORY NAPISALAM WCZORAJ. PRZEPRASZAM JESLI CIE URAZILAM, NA PRAWDE NAWET NIE POMYSLALAM ZE TO TAK ODBIERZESZ. BYLAM JEDYNIE CIEKAWA CZY JESLI KTOS SIE DOWIADUJE O CIAZY W POZNIEJSZYM CZASIE CZY PRZEBIEGA ONA BEZOBJAWOWO.. RZECZYWISCIE MOZE ZLE SFORMULOWALAM SWOJA WYPOWIEDZ, ALE W ANI JEDNYM JEJ ZDANIU NIE MIALAM ZAMIARU NIKOGO URAZIC. NIESTETY TAKIE JEST FORUM, ZE NA BIERZACO NIE JESTESMY W STANIE CZEGOS WYTLUMACZYC JAK PODCZAS NORMALNEJ ROZMOWY. JESLI ZAPYTALABYS MNIE CO MIALAM NA MYSLI NA PEWNO BYM CI TO DOBRZE I DOKLADNIEJ WYTLUMACZYLA. TY TEZ OSKARZYLAS MNIE PRZY TYM O COS, CZEGO NIGDY W ZYCIU NIE ROBIE, NIE OSADZAM LUDZI, ZNAM CIEZKIE PRZYPADKI KOBIET KTORE STARAJA SIE O DZIECKO CALYMI LATAMI, WSPIERAMY JE TUTAJ ZE WSZYSTKIMI DZIEWCZYNAMI (JESLI NIE ZDAZYLAS ZAUWAZYC) TRZYMAMY KCIUKI ZA KAZDA, KTORA DOLACZA DO NAS LIPCOWEK, PRZEZYWAMY WSPOLNIE KAZDE ODEJSCIE MALUSZKA I NA PRAWDE CZUJE SIE TA WIEZ. SADZE ZE ZACHOWALAS SIE WULGARNIE CO DO MOJEJ OSOBY UZYWAJAC SLOWA WARA OD MOJEJ OSOBY. WYBACZ ALE TEZ MI NIE ODPOWIADA TWOJE ZACHOWANIE W TYM MOMENCIE. JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM JESLI SIE POCZULAS URAZONA ALE JA TAKZE WYMAGAM ZEBY USZANOWANO MOJA OSOBE. JA POTRAFIE SIE PRZYZNAC DO BLEDU, NAWET TEGO NIESWIADOMIE POPELNIONEGO, JEDNAK NIE POZWOLE ABY KTOS ZA WLASNIE TEN JEDEN POST Z GORY DO DOLY MNIE OBJECHAL OBELGAMI.

DZIEKI maqnio, Corin za poparcie mnie w tej sytuacji, mniej wiecej znacie mnie z wypowiedzi i wiecie ze nigdy tak do nikogo nie napisalam :*

Ostatnia edycja:
Ufffff... dobra, emocje opadly. teraz napisze o moich wynikach badan ze wczoraj. Okazalo sie, dziwne :O , ze nie przebylam dotychczach toksoplazmozy, co za tym idzie ? zakaz jedzenia jamón do konca ciazy :-( chyba sie poplacze, bo tak go uwielbiam !!! co do fretki pytalam sie w labolatorium i powiedzieli, ze jedynie na koty trzeba uwazac, wiec jesli ktos posiada kota ktory moze byc potencjalnym fawca tej jakze pieknej choroby, trzeba sie go pozbyc :-( fretke moge dotykac, tylko sprzatac kuwete w rekawicach. Uff.. cale szczescie bo co by bidok calymi dniami sam robil jakbym nawet go potarmosic nie mogla. Na wszelki jednak wypadek pojde do weta i zrobie mu badania czy jest zdrowy. Tak sie wybieram i wybieram i.. i jak widac nie poszlam jeszcze, cala ja :-D
reszta wynikow bardzo dobra, nic dodac nic ujac ^^ anemii nie ma :-D

em_ka nie denerwuj sie kochana i nie przejmuj:) i opowiadaj co cie dzis tak długo nie było:)
margerita skocz sobie do wczorajszych, nocnych postów:)
em_ka własnie dotyczytałam. to super, żeś zdrowa jak ryba, a do weta chyba faktycznie warto sie wybrac, tak na wszelki wypadek i zbadać futrzaka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry