katerina84
Fanka BB :)
Marta, tak bardzo mi przykro... Nie wiem co napisać... Życzę Ci wszystkiego co w życiu najlepsze i najpiękniejsze. Wierze, że jeszcze będziecie szczęśliwi... Bardzo szczęśliwi.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zobacz załącznik 317126Zobacz załącznik 317125Zobacz załącznik 317124 a ja dzisiaj zakupilam sobie ogrodniczki :-)
no sory ale po 9 miesiacach to juz jest megaaaaaaaaa ^^
jak i nowicjuszkami ktore dolaczyly lub jeszcze dolacza. Oby bylo jak najmniej takich sytuacji jak ta ostatnia. ^^:-)
puk puk
z tym ze ja osobiscie wygladalabym w nich dziwnie. Wole sobie kupic super T-shert-y z jakimis obrazkami apopo babelka
ciekawe czy takie gdzies dostane ^^ ogladala ktoras z was film JUNO? jak chodzila w koszulce z napisem ,,spiralka, najlepszy przyjaciel chlopczyka i dziewczynki" hahaha 
z checia bym sobie zobaczyla jak teraz wygladaja bo na tym ostatnim to szczerze mowiac ciezko mi bylo cos zobaczyc ze sa dwa a nie jedno 
! to wam powiem
ze brzuch tej babeczki rosnie z kazdym tygodniem i miesiacem
i zobaczymy czy bedzie porownywalna skala jej i mojego brzucha hehemorgenrood a jak tam sie miewaja Twoje dwa bable? kiedy nam pokazesz jakies aktualne USGz checia bym sobie zobaczyla jak teraz wygladaja bo na tym ostatnim to szczerze mowiac ciezko mi bylo cos zobaczyc ze sa dwa a nie jedno
![]()
Pytanie z innej beczki do Ciebie- co to jest 'jamón'??? bardzo mnie tym zaciekawilas :-)