reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Hej kochane. Wpadam na chwilkę bo Pol jeszcze z Emi na spacerku a ja posprzątałam m i sobie odpoczywam. Młoda ma jakiś dzien świra i spała dwa razy po pół godzinki. Ale grzeczna jest jak nie spi, gada, bawi się raczkami i zabawkami nie płacze wcale. Ugotowałysmy więc razem obiad i zrobiłysmy pranie ale sprzątanie już odpuściłam bo szkoda mi było czasu i pobawiłyśmy się razem. Posprzątałam jak Pol wrócił i poszli razem na spacerek:-)
Ja tez prosze bułeczkowy przepis:tak:
wydrusia a wy już zdrowi, ze będziecie się szczepić?
Magia uwielbiam takie wielkie oczy, Mila czasem też robi:szok:
Anula, Marzenka pozdrawiam

reklama
i ja wpadam na chwile, bo zaraz Paweł przyjedzie..
do południa przeżyłam armagedon, czyli powtórka z rozrywki i problemy kupkowe - kiedy to się skończy:szok:
później zaliczyliśmy spacer.. no i mam kolejny problem, mały owszem usypia w łóżeczku ale po jakimś czasie sie budzi i płacze a jak go biorę na ręce to dosypia - jak z tym walczyć?
Magia, kurcze a Tymek się mocno denerwuje po jakimś czasie czy w bujaku czy na macie i nie wiem co z tym zrobić.. szybko się nudzi chłopak..

My po wizycie u neurologa, generalnie wszystko jest dobrze, tylko mały ma delikatnie wzmożone napięcie mięśniowe rączek, dostaliśmy skierowanie na rehabilitację, ale bardziej, żeby sobie poćwiczył, niż coś skorygować. Musimy jeszcze powtórzyć usg przezciemiączkowe, idziemy w piątek na 9:30.

Wisieńko, to wytrwałości! :)

Sestinko, no to u mnie podobnie. Trzeszczy mi łeb strasznie:(

Alexandro,Marzenko, Magia, dzięki!

Wydrussia, super, że Lil zdrowa, teraz Ty zdrowiej:)

Anula, współczuję!

Konwalianko Staś też się nudzi w łóżeczku i na macie, ale w bujaku nie. No chyba, że nie ma humoru. A generalnie to jak wymęczę go na brzuszku i ćwiczeniami (turlanie itd.) to jest głodny i idzie spać:-D Wcześniej u nas była maruda, bo nie byliśmy na spacerze, a on przyzwyczajony do długiego przebywania na świeżym powietrzu. Poszliśmy na długi spacer i już jest dobrze:rofl2:
Psocia gratulujemy udanej wizyty u neurologa. Dawidek zuch!:-) No niech Cię przestanie już głowa boleć biedulko.
Wydrusia u nas przeważnie żółta, ale zdarzy się czasem i zielona.

reklama
Do góry