reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Patrycja napisz cos wiecej o sobie:-)dzis mamy urodzaj w nowe mamuski:-D
Ania ja by korzystala i spala moj do 6 wstaje 2 razy a o tej juz na dobre:tak:

reklama
Ania, no to tylko sie cieszyc:tak:moj wstaje o 6 i malo spi ciagle musze siedziec obok bo placze,nie mam jak sprzatac, gotowac itd bo jest straszny placz a top wszystko przez kolki nauczyl sie na rece i zostalo:sorry:

dziewczyny macie jakieś pomysły na prezent dla chłopczyka na 1 urodziny?? Dodam, że ma prawie półtora roku starszego brata więc wiele książek i zabawek ma po nim...

moja jeszcze spi, dzisiaj mamusi prezent zrobiła i spi juz ponad 3h. Ale za to o 3 w nocy się obudziła i wyspana była...jakos sie jej pozmianiało, bo jeszcze miesiac temu pobudka na karmienie i zmiane pieluchy ją nie wybudzała a teraz jak chce jej pieluche po karmieniu zmienić to otwiera oczy i sie smieje a wtedy w mojej głowie mysli ze koniec spania. Zrobiłam dzisiaj myk i obok siebie ją położyłam...efekt był taki ze sie pokreciła, złapała cyca na chwile, wypuściła i poszła spać. Ulżyło mi ale spała ze mną do rana. Tak sie wszystko teraz zmieniło ze ja nic nie rozumiem.
No i koniec spania, pies z klatki wybudził Gabi

dziękuję dziewczyny za porady! zaraz zastosuje każdą
wisienko - dzięki za telefon:-)

witam nowe mamy, faktycznie ostatnio jakoś mamy urodzaj, ale tym lepiej, im nas więcej tym raźniej:-D

ANia, ale rewelacja! nic tylko sie cieszyć z takiego snu, hehe nie dziwię się, że nie wiadomo co ze sobą zrobić - też tak mam gdy Tymek za długo śpi..

my juz po spacerku..mały dosypia w wózku.. byliśmy z godzinkę. a Ty wisienko? Ile w końcu spacerowałaś koło tej fontanny:-)

reklama
hej moje sloneczka,
nie mam czasu by siedziec na bb. obejrzalam fotki i jak zwylke wszystkie dzieciatka pierwsza klasa. sa przecudone. mam nadzieje ze wszystkie mamusie i dzieciatka sa zdrowe.
stolatek dla 3-miesiecznych dzieciaczkow.
zyczonka dla aleksandry
no my jutro bedziemy swietowac 3 miesiace. ciekawe jaki prezent dostanie od dziadkow :)
w sobote spotkamy sie z ciocia wisienka i poznamy Emilke. ciekawe czy przypadna sobie do gustu.

pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki. buziam

Do góry