reklama
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Asica Patrycja witajcie!! Powiedzcie coś więcej o sobie dodajcie fotki maluszków i Wasze abyśmy widziały z kim piszemy i jakie skarby macie :-)
sestina
Fanka BB :)
basieniak co do prezentu nie wiem, ale mozesz jako dodatek cos takiego Balony na roczek 8 WZORÓW Jedynka Urodziny Balon (1858708044) - Aukcje internetowe Allegro
Renusia
Zaciekawiona BB
moja jeszcze spi, dzisiaj mamusi prezent zrobiła i spi juz ponad 3h. Ale za to o 3 w nocy się obudziła i wyspana była...jakos sie jej pozmianiało, bo jeszcze miesiac temu pobudka na karmienie i zmiane pieluchy ją nie wybudzała a teraz jak chce jej pieluche po karmieniu zmienić to otwiera oczy i sie smieje a wtedy w mojej głowie mysli ze koniec spania. Zrobiłam dzisiaj myk i obok siebie ją położyłam...efekt był taki ze sie pokreciła, złapała cyca na chwile, wypuściła i poszła spać. Ulżyło mi ale spała ze mną do rana. Tak sie wszystko teraz zmieniło ze ja nic nie rozumiem.
No i koniec spania, pies z klatki wybudził Gabi
No i koniec spania, pies z klatki wybudził Gabi
konwalianka
Mały bąbelek
dziękuję dziewczyny za porady! zaraz zastosuje każdą
wisienko - dzięki za telefon:-)
witam nowe mamy, faktycznie ostatnio jakoś mamy urodzaj, ale tym lepiej, im nas więcej tym raźniej
ANia, ale rewelacja! nic tylko sie cieszyć z takiego snu, hehe nie dziwię się, że nie wiadomo co ze sobą zrobić - też tak mam gdy Tymek za długo śpi..
my juz po spacerku..mały dosypia w wózku.. byliśmy z godzinkę. a Ty wisienko? Ile w końcu spacerowałaś koło tej fontanny:-)
wisienko - dzięki za telefon:-)
witam nowe mamy, faktycznie ostatnio jakoś mamy urodzaj, ale tym lepiej, im nas więcej tym raźniej

ANia, ale rewelacja! nic tylko sie cieszyć z takiego snu, hehe nie dziwię się, że nie wiadomo co ze sobą zrobić - też tak mam gdy Tymek za długo śpi..
my juz po spacerku..mały dosypia w wózku.. byliśmy z godzinkę. a Ty wisienko? Ile w końcu spacerowałaś koło tej fontanny:-)
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
Właśnie wróciliśmy ze spacerku. Trzeba korzystać z tak ładej pogody...
Ostatnia edycja:
reklama
silwia84
Fanka BB :)
hej moje sloneczka,
nie mam czasu by siedziec na bb. obejrzalam fotki i jak zwylke wszystkie dzieciatka pierwsza klasa. sa przecudone. mam nadzieje ze wszystkie mamusie i dzieciatka sa zdrowe.
stolatek dla 3-miesiecznych dzieciaczkow.
zyczonka dla aleksandry
no my jutro bedziemy swietowac 3 miesiace. ciekawe jaki prezent dostanie od dziadkow
w sobote spotkamy sie z ciocia wisienka i poznamy Emilke. ciekawe czy przypadna sobie do gustu.
pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki. buziam
nie mam czasu by siedziec na bb. obejrzalam fotki i jak zwylke wszystkie dzieciatka pierwsza klasa. sa przecudone. mam nadzieje ze wszystkie mamusie i dzieciatka sa zdrowe.
stolatek dla 3-miesiecznych dzieciaczkow.
zyczonka dla aleksandry
no my jutro bedziemy swietowac 3 miesiace. ciekawe jaki prezent dostanie od dziadkow
w sobote spotkamy sie z ciocia wisienka i poznamy Emilke. ciekawe czy przypadna sobie do gustu.
pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki. buziam