Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a nico już jest mądra dziewczynka i wiem czym ,,pachnie " gabinet lekarski. gratulujemy wagi i rośnijcie tak dalej
a zaraz stuknie na 4 miesiączki 

a jak bianka?antybiotyk zadziałał?
Wszystkie pajacyki zalane na plecach
Zmieniliśmy pampersy na 4, ale problem pozostał. 
jak moja starsza córka miała skaze białkową to musiałam jej odstawić kurczaka i jajka także, niby dziwne ale ponoć tu chodzi o białko.Wiecie co? Ostatnio pisałyście tyle o kupkach i w nocy przy zmianie pieluchy jak mała zrobiła kupkę prawie na moje ręce to tak sobie zwróciłam uwagę, że w zasadzie przeszłam już na porządku dziennym do tego, że ta kupka jest zielona i mocno wodnista a to nie koniecznie dobre jest... No i skojarzyłam, że ostatnia ładna żółciutka kupka buła chyba jak się ta niby krew w niej pojawiła (niby bo badania wykazały że to nie krew) no i wtedy za namową wielu osób stwierdziłam, że to może przez to, że jem mięso wieprzowe i czasem wołowe a nie drób. Więc przeszłam wtedy na indyka i od tamtej pory są zielone kupy i coraz gorzej z wagą... Czy to możliwe, że moje dziecię ma alergię na drób który podobno nie uczula... Chyba od piątku przerzucę się znowu na wieprzowinę (beż wołowiny) i zobaczę... dziwne to ale jakoś wydaje mi się, że może być prawdziwe... słyszałyście o czymś takim??
sądziłam że jak na tą godzine to tak troche już będzie osob a tu puściuteńko!:-) teraz zaczęli się schodzić:-) no więc Pyrduś ma:6375g i 63 cm:-) jak to określiła pani od szczepień " ANIOŁ NIE DZIECKO" zaczęła popłakiwać przy 2 ukłuciu ale przy 3 już się rozpłakała na kilka sekund :-) teraz bede wcinać śniadanko i czekać na znajomą :-)Sis :**&&&&&&& za Was! Wisieńko,Balkan,Psocia,Corin,Mailuj,Anulka,Gocha,Magia,Madzia,Renusia i wszystkie których nie wymieniłam witam w tę cholerną jesienną pogode :-)