i ja się witam
ale się rozpisałyście, drukareczki..
mały już nosi 4-ki jeśli chodzi o pieluchy i ja już wypróbowałam całe mnostwo róznych typów, bo niestety wszystkie przeciekają w nocy

mamy za sobą pampers sleep&play, active baby, dada, fitti, huggies premium i każde z nich przeciekaja!!wrr
dzisiaj Tymek spał na dwie raty, do 5 i od 6 d 7.15 - nie narzekam, mimo 3 nocnych pobudek
marzenko, ja tez bym się wstrzymała z podawaniem serka danio.. mało tego czytalam, że dzieciakom wprowadza sie takie serki dopiero koło 12 m-ca życia..
Magia, oj biedny Staś.. nie wiedziałam, że takie dziadostwo wychodzi w taki sposób.. biedne maleństwa..można to czymś łagodzić? nawilżać?
sesti, TYmuś się pyta jak Natalka?
maqnio, kciuki za eeg, na pewno będzie dobrze
emi ja karmię piersią i na siłe nie będę wprowadzac małemu pokarmu stałego.. zastanowię się jak mały będzie miał 5m-cy, zresztą pediatra powiedział, żeby obserwować malca i jak będzie się "wyrywać"do jedzenia, to można podać wcześniej.. ja póki co daje małemu "posmakować", za sobą ma smak jabłuszka - bardzo mu smakowało to cyckanie jabłuszka

zresztą mały ładnie przybiera na wadze - waży 7300 i nie ma problemu z mlekiem, więc dodatkowo nie ma potrzeby.. jeśli są jakiekolwiek problemy z jedzeniem, to pediatra poleca wprowadzać pokarmy stałe wcześniej.. ja też planowałam odstawić małego w grudniu od piersi, ale w okresie zimowym nie powinno sie tego robić, więc poczekamy do jesieni - mały ma farta, hehe. TY masz troche inną sytuację, wiec pewnie też bym zaczęła wprowadzać posiłki wcześniej, ale nie w 4 m-cu, no i nie rezygnowałabym z karmienia piersią, przynajmniej na noc bym przy tym została..
asica - jak to w łazience? masz na myśli poród poród, czy początki typu bóle, wody itd.? Sto lat dla malucha.. utrudione zycie ma Twój Błażejek, ale będzie dobrze
tak tak
emka, wracaj do Polski..ja nie chce zimy..
no i Tymek znowu śpi..
milego dnia