dodis hehe no ja wiem ze to normalne huggis'y sa z tym ze nazwalam je biedronkowe bo w biedronce je kupilas
mi szwagierka dala pol paczki huggis'ow nr 3, tez sa z rysunkami kubusia, tygryska i innych, ale ja jeszcze na dzien dzisiejszy wole nr 2 bo lepiej jej przylegaja, a 3 sa troszke przyduze choc tez ich uzywam na noc i w domu.
Corin ja zawsze mam szczescie z pogoda. Mielismy z D super temperatury w polsce, ja przez caly miesiac tylko 3 dni deszczowe przesiedzialam w domu, a reszta w krotkim rekawku. DO irlandii jak lecialam tez caly pobyt slonce a jak wylatywalam to juz lalo
chyba jakies dobre fluidy pogodowe mam w sobie 
Dobrej nocki, niech misiowa Ewa spi dobrze :-)
mi szwagierka dala pol paczki huggis'ow nr 3, tez sa z rysunkami kubusia, tygryska i innych, ale ja jeszcze na dzien dzisiejszy wole nr 2 bo lepiej jej przylegaja, a 3 sa troszke przyduze choc tez ich uzywam na noc i w domu.Corin ja zawsze mam szczescie z pogoda. Mielismy z D super temperatury w polsce, ja przez caly miesiac tylko 3 dni deszczowe przesiedzialam w domu, a reszta w krotkim rekawku. DO irlandii jak lecialam tez caly pobyt slonce a jak wylatywalam to juz lalo
chyba jakies dobre fluidy pogodowe mam w sobie 
Dobrej nocki, niech misiowa Ewa spi dobrze :-)
Ostatnia edycja:

. Mój mały nosi już pieluchy 4 !!!!