reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

dodis hehe no ja wiem ze to normalne huggis'y sa z tym ze nazwalam je biedronkowe bo w biedronce je kupilas :-D mi szwagierka dala pol paczki huggis'ow nr 3, tez sa z rysunkami kubusia, tygryska i innych, ale ja jeszcze na dzien dzisiejszy wole nr 2 bo lepiej jej przylegaja, a 3 sa troszke przyduze choc tez ich uzywam na noc i w domu.

Corin ja zawsze mam szczescie z pogoda. Mielismy z D super temperatury w polsce, ja przez caly miesiac tylko 3 dni deszczowe przesiedzialam w domu, a reszta w krotkim rekawku. DO irlandii jak lecialam tez caly pobyt slonce a jak wylatywalam to juz lalo :-D chyba jakies dobre fluidy pogodowe mam w sobie :-D

Dobrej nocki, niech misiowa Ewa spi dobrze :-)

Ostatnia edycja:
reklama
A ja różnie z pieluchami. Przede wszystkim pampersy bo mamy jeszcze zapas z ciązy z róznych promocji ale kupowałam kiedys takie tansze bo Pol szukał opini w necie i znalazł takie jedne z tych tescowych, zę miały duzo mniej metali cięzkich i innej chemii niż hugisy a były porównywalne do pampersów i byłam zadowolona a sa o 50% tańsze:-)

em_ka mi tez przechodziły i czasami nadal przechodzą myśli o butli i rezygnacji z cyca przez to ze Gabi ma duzą potrzebę ssania i ostatnio ciągle na mnie wisi a ja nie mogę nic zrobić i to mnie dobija. Tak bardzo chciałabym aby była smokowa i zeby wkońcu upodobała sobie jakiś model i dała mi odetchnąć. Jak to sie stanie to bede ją karmiła jeszcze piersią bo w sumie nie musze z niej rezygnować- teraz nie pracuje i do pracy na razie nie wróce.
A co do pampersów to ja próbowałam rosmannowe i dada z biedronki ale po nich odparzała sie pupa, staneło na pampers. O huggies słyszałam ze dobre sa te z serii premium ale bałam sie próbować zeby znów nie dopadły nas odparzenia.
marzena jak juz dawałaś i nic dziecku nie jest to tylko sie cieszyc ale ja nie podałabym ponownie...pamietam ze koleżanki dawały ok 10 m-ca takie smakołyki a Patrysia nie mogła ich jeść bo do roczku miała skaze

Wisienko a które tescowe? bo ja kiedys mialam 2 szt na probe i były baaardzo grube i sztywne.. chyba gaga czy jakos tak..

em_ka my juz dawno na 3-kach, dwojek mam jeszcze parę sztuk ale sa naprawde przyciasne:-D a mała wazy jakies 6,7kg

reniusia, rossmanowych jeszcze nie probowalam, ale dada owszem i u nas sie sprawdziły.. mała jeszcze nigdy nie miała odparzonej pupki po żadnych wiec moge próbowac do woli...

dobra laseczki, jutro was poczytam wieczorkiem, pewnie znowu naskrobiecie kilka stron :wściekła/y::-D

dodis moja wazy 6 kg, jest grubiutka ale 2 sa na nia jeszcze dobre, wiec twoja albo jest szersza albo wiecej wazy niz 6 kg :p

dobranoc :*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry