MADZIA
mama majuni i groszka
mały walczy o drzemkę
a ja proszę o kciuki bo dziś mam wizytę potencjalnych lokatorów- mam nadzieję że mieszkanie się wynajmie i jeden problem z głowy
konwalianko no coś nie tak z tą kupą u was? nie ma pojęcia jak pomóc a może jak wprowadzicie jakis owocek bedzie szło lepiej
mój Pan też ma obowiązki sobotnio niedzielne nie poleży sobie i wstejemy razem do małego w nocy
a ja proszę o kciuki bo dziś mam wizytę potencjalnych lokatorów- mam nadzieję że mieszkanie się wynajmie i jeden problem z głowy

konwalianko no coś nie tak z tą kupą u was? nie ma pojęcia jak pomóc a może jak wprowadzicie jakis owocek bedzie szło lepiej
mój Pan też ma obowiązki sobotnio niedzielne nie poleży sobie i wstejemy razem do małego w nocy

Renusia moja tak robila na początku i spała przez to bardzo malutko. Moja też kładla na lewą strone i dlatego ma teraz taki kształt ale to wszystko przez napięcie mięśniowe. Jest już rozmasowana więc kładzie także na prawą stronę. Właśnie zasypia Niunia :-) a co do ilości mleczka to może być za mało w końcu są już coraz starsze te Nasze dzieciaczki :-) Konwalianko,Madzia,Magia,Psota,Sis,Balkan,