Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Psotko to za tydzien więc jeszcze duzo czasu jak się wszystko już ustali to dam zanć A juz tam diablico. Ciekawość malamii to czasem tak jest najpierw WNM potem ONM. Wszystko bedzie dobrze zobaczysz rehabilitacja czyni cuda
No u nas cisza nocna... przynajmniej u jednego bo drugi zabrał się za wiercenie łóżka
Muszę popracować znowu nad samodzielnym zasypianiem mojego dziecia bo przez te ćwiczenia się rozregulował wiercipięta mały. Obecnie działa na niego tylko unieruchomienie łapek i zasłonięcie połowy twarzy moimi rękoma
Malamii za szybkie i skuteczne ćwiczonka &&&&&&&&&& Gocha fiu fiu... no to co - gratuluje powiększenia rodziny wstaw jakąś rodzinną fotkę
nie było mnie pare dni i nie wiem co sie u was dzieje , u nas wszystko po staremu Klaudusia dalej jest grzeczniutka jednak małpica nie chce sama byc tylko potrzebuje towarzystwa zeby z nia rozmawiac i najlepiej zeby siedziała nie chce juz lezec ale z tym siedzeniem nie bardzo jeszcze