Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziewczyny moze odbiegne od tematu troche ale powiedzcie mi jak sie dodaje opis zeby byl jedne do jednego zdjecia, tak jak to wy dodajecie. Ja zawsze musze dac opis na gorze bo inaczej mi nie wychodzi
wisienka mila podobna do ciebie. a tesciowa to lepeij przestawic juz na rok 2012 i koniecznie namow swoja kolezanke na forum gocha gratuluje babciu. imiona juz wybrane? psotka zalapie sie na serniczek? emka,magia,marzenka,ania i reszte mamusiek :*
Psocia rozbudzasz moją wyobraźnię, mmmmm..... mniam! Emka ja normalnie pisałam wstawiając entery...
Ja z kolei nie wiem jak na FB zrobić, żeby opublikować 3 zdjęcia na raz (tak, żeby były widoczne?)
Kochanieńkie padam z nóg, idę śnić o serniczku Psoci
Uciekam dziewczyny, bo moja sunia dalej rodzi. Małż pojechał po weterynarza. Chyba jednego nie może urodzić. Do jutra. Trzymajcie się ciepło i zdróóóówka :-).
My po usg bioderek, trwało to moze z 3 minutki, ale wszystko w porządku... 3 takiech maluszkow była, jeszcze opoznienie było jedna kobietka była ktora urodziła dzień po mnie synka
Poszłam na chwilę (przynajmniej tak myślałam bo zeszło się prawie półtorej godziny) pokroić dynię a tu już parę ładnych stron... ale doczytałam co by rano nie mieć takich zaległóści a apropo dyni to kurcze aż odcisk sobie zdążyłam zrobić i zedrzeć od krojenia... w końcu mąż musiał skończyć... ale dynia była konkretna bo 8,5kg ale już mam pokrojoną na jutro na obiad i zamrożoną na kolejne 3 dwudniowe porcje zupy Gocha gratulacje babciu Wisienka normalnie identycznie eyglądacie na tych zdjęciach
No i tylko przyszłam i cisza się zrobiłą... nic... uciekam spać...