witojcie :-)
maqnio i wydruska !! swieeeetne fotki

super sie bawilyscie z dzieciaczkami, a Rozinka taaaaaaaaaaka wielka jest, wyglada jak 5 miesieczniak :-) ah.. pozazdroscic
eh.. dziewczyny. Nie wiem co sie ze mna dzieje. Ostatnio prawie utopilam Nico a dzisiaj bym ja potrzaskala, na szczescie potrzaskalam siebie

:-(
Trzymalam mala na rekach i chcialam sie obrocic i usiasc na fotelu, D lezal na sofie, gdy sie obracalam papuc zaplatal mi sie w koc i walnelam na parkiet. W ostatniej chwili tak sie obrocilam ze spadlam na kolana i lewy lokiec, gdyby nie to mala walnelaby o podloge, a tak nawet nie dotknela ziemi. Mala najadla sie strachu, poplakala chwile a ja mam stluczone kolano i lokiec. D jak zobaczyl ze upadlam poderwal sie, wzial mala i powiedzial ze nie wie jak ja to zrobilam ze jej nie upuscilam. NO i potym wszystkim tak sie rozplakalam , gorzej niz NIco. Wiem ze wypadki sie zdarzaja, ale mi sie ona przytrafiaja ostatnio zbyt czesto. Jak sobie pomysle co sie moglo stac to az sie lzy do oczu cisna. Roztrzaskalabym ja przez glupote i nieuwage.:-( Teraz jak bede musiala ja gdzies przeniesc popatrze 200 razy czy nie ma zadnych niespodzianek na podlodze. Trzymajcie mnie w opiece !!!
marzenko to najwidoczniej mamy ten sam skok u dzieci, bo sa w mniej wiecej tym samym wieku. Nico kladzie sie o 21 i wybudza sie co godzine. Nie wiem o co chodzi :/ wierci sie caly czas, nie spi spokojnie. W ciagu dnia ladnie sobie podsypia ale gdy nie spi trzeba sie nia non stop zajmowac, a wage ma juz sluszna. MOj kregoslup niestety odmawia posluszenstwa.. Gr...