dziewczyny, mimo tego ze zawsze jestem na bierzaco to nie nadazam za tymi postami. To teraz tak w skrocie:
Witaj
PIPPI fajnie ze sie zdecydowalas dolaczyc do nas po chwili namyslu. Rzeczywiscie, u nas atmosfera jest super przyjemna, nie wiem jak na innych miesiacach, czy tez sa takie zgrane dziewczyny, ale ja osobiscie ciesze sie jak szalona ze jestem na lipcowkach :-)
Anulka to co napisala Corin to swieta prawda (nie wiem czemu Corin ale zawsze piszesz posty ktore popieram w 100 %, zebys tylko sobie czegos nie pomyslala o mnie heheh )
Faceci sa rozni, moj np jest bardzieh otwarty ode mnie, to czasami we mnie tkwi problem a nie w nim, jednak rozni roznie przezywaja porazki badz zmagajac sie z problemami pokazuja sie z zupelnie innej strony, tej z ktorej go jeszcze nie poznalismy. Nie win sie za to ze widzialas to przed slubem i mu wybaczalas, bo na tym polega zycie. NIe mozna tez wyrzucac ze swojego zycia faceta, ktory cos przeskrobal jeden czy drugi raz. Trzeba wybaczac, trzeba starac sie zrozumiec, trzeba rozmawiac i tlumaczyc rozne sytuacje. Jesli taka aura utrzymuje sie przez dluzszy czas zaczyna byc nieciekawe, jednak poczekaj jeszcze chwile, wez sobie to na dystans choc na moment, zastanow sie nad swoim zyciem, poszukaj rozwiazania. Moze akurat on potrzebuje tego czasu na przygotowanie sie, ale nie mysl ze chce go bronic czy prosic cie o laskawosc. Ostatnie zdanie nalezy do Ciebie, jednak przemysl to bardzo dokladnie zebys niczego pozniej nie zalowala. Wierze ze sobie poradzisz i na pewno wyjdziesz na prosta, pamietaj ze zawsze masz nas, te ktore ci postaraja sie pomoc i doradzic w kazdej sytuacji. Buziam :*
Wisienka a sie wlasnie ostatnio o CIebie wypytywalysmy, bo mi sie na smierc zapomnialo ze ty sie przeprowadzalas i ze nie mialas neta. WIatmy z powtorem goraco :*
Co do witaminek to chyba zazwyczaj lekarz podejmuje decyzje o przepisaniu ich w pozniejszym czasie, gdy dzidź pobiera maxymalnie duzo z naszego organizmu. Wydaje mi sie ze mi lekarz przepisze teraz jak pojde na wizyte 27.01. Zmusilam sie w koncu do zjedzenia platkow, choc z niechecia to robie i powtarzam dzidźkowi ze gdyby to nie bylo dla niego/niej to nie tknelabym platkow nawet lyzka
dodi_misia przesliczna masz ta core, rzeczywiscie po twoim avatarze widac ze jest do ciebie chyba podobna (choc nie widzialam zdjecia twojego mezczyzny ) :-)
A wczoraj mi pisalas zebym uwazala na kregoslup D, no to ostatecznie czekalam czekalam az sie skonczy ta pieprz**y film o Hulk'u i tak dlugo trwal ze ja o 24 zasnelam i nici z przytulania, az sie zdenerwowalam i teraz juz nie mam nawet ochoty. Teraz ja go przetrzymam kolejny tydzien zeby wiedzial jak to jest
a z wielkoscia dzieci to jest roznie, Susi ma brzuch olbrzymi, jadla cala ciaze tak ze przytyla 18 kg, brala witaminy a dzidziek nie przekroczy, badz tez wyjdzie rowno 3 kg, to ja mialam 3600 jak sie urodzilam

, w tym chyba bardziej biora udzial geny niz witaminy.
maqnio ja uwielbiam sprzatac i jak zlapie rytm to nie mozna mnie zatrzymac, ale teraz sie tez rozleniwilam i jak widze ze lezy na podlodze jakis kiciok a nie mam w rece miotly to sie nawet po niego nie schyle