Wisienka, witaj z powrotem!:-)
Witam rowniez nowe Lipcoweczki, no i te 'stare' rownie serdecznie;-)
Anulka, kurcze, dziewczyny madzre radza. Wspolczuje Ci tej sytuacji, nerwow, a Twojego meza, to bym najchetniej sprala, skoro slowne argumenty do niego nie przemawiaja - nerwa mam na niego strasznego! No co za slepak, nie widzi, ze Cie krzywdzi, ze szkodzi wlasnemu dziecku????? Wrrrr...

Przyszla mi do glowy poradnia malzenska, moze ktos, z odpowiednim doswiadczeniem i wyksztalceniem umial by Wam pomoc, otworzyc mu oczy i odpowiednio na niego wplynac? Ech, przytulam Cie mocno...
Pippi, ja w pierwszym trymestrze bralam Pregna Plus i tez ciezko bylo go dostac. On zawiera dodatkowo kwasy DHA wspomagajace rozwoj wzroku i ukladu nerwowego. Teraz biore witaminki dla ciezarnych Sanatogen tez z OMEGA-3, ale w osobnej kapsulce.
Dodi, jesli dobrze sie odzywiasz i czujesz, to chyba nie ma koniecznosci suplementacji. O dzidzie sie nie martw, bo natura juz tak to wymyslila, ze najpierw maluszek dostaje wszystko, co dla niego niezbedne, a pozniej dopiero mama. Wiec z tym uzupelnianiem brakow wit. i mineralow bardziej chodzi o zdrowie mamy.
Ok, zmykam, milego dnia kobitki! U nas wieje i pada, brrrrrr