reklama

Lipiec 2011

reklama
Marzenka ja tez bym nie zrobiła a jak przeziernośc dobra to na pewno jest dobrze
emka a może jakis budyn jedz albo ser i wystarczy zamiast się meczyc. To nie musi byc mleko w czystej postaci

A ja jak jeden dzien nie mam mleka to mi sie go tak bardzo chce ze jak tylko kupie to 2 szklanki duszkiem pije , mleko kupuje zgrzewkami do domu bo nie ma sensu codziennie po karton mleka latac
Czasem sie dziwie ludziom ze nie lubia mleka jak mozna nie lubic tego napoju hehe
ja osobiscie nie lubie herbaty zadnej nie pije

Marzena ja sama , ze względu na swoja chorobę, myślałam o amnio. Ale sama uczciwie pogadałam ze sobą i wiem, ze nie zdecydowałabym sie na aborcję w przypadku choroby itd. Jeżeli sa jakies schorzenia genetyczne to i tak wyjda na pózniejszych usg albo i nie wyjdą, ale po cholerę okres kilkumiesięcznej bezradności kiedy nie możesz nic zrobić?? Skoro masz ksiązkowe wyniki to po co ryzykowa, szczególnie, że to nie pierwsze twoje dziecko :-) Na pewno jest zdrowe :-)

Ostatnia edycja:
Ja tez mleko lubię ale nie moge niestety go pić. Ale herbatki tez lubie. Byle naturalne a nie ze sztucznymi aromatami bo wtedy tez mdli mnie.

No Pol dzwonił, ze wraca juz. W końcu. Przez tą jegą szkołę prawie się nie widujemy. Chciałabym miec dla nas chociaz jedną niedzielę

to moje 3 dziecko ja jestem zdrowa mój partner tak samo nie było przypadków chorób genetycznych w naszej rodzinie po za tym czuje sie tak wspaniale jak bym nie była w ciazy ,wyniki usg wyszły bardzo dobrze to na zadne inne badania sie juz nie bede poddawac nie bede nastepna pania do statystyk
tylko badania konyrolne zostały i jeszcze w 20 tygodniu pojade na usg pranatalne zadnej AMNIOPUNKCJI nie bedzie

dodi_misia, wisienka, mailuj wlasnie chodzi o to ze ja nie lubie nawet jogurtow, kakao, nie lubie za bardzo budyni, ser zolty oczywiscie ale ilez go mozna jesc. Od dziecka nie nawidze mleka i wiecznie mnie zmuszali do picia. Teraz jem te platki, jakos to przelykam bo nie chce miec niedoborow wapnia jak mi dzidź wszystko zabierze i mi zaczna zeby sie psuc. Wiec tak czy siak moze to jakos przezyje, w sumie pol roku to nie dlugo hehe

marzena widze ze ladna masz roznice miedzy starszymi dziecmi, mieedzy najmlodsza nasz 17 lat. To bedzie oczko w glowie wszystkich w rodzinie, zeby tylko za bardzo nie rozpieszczac bo wyrosnie na takie jak ja ahhahah zartuje, superancko ze bedziesz miala takiego babelka, starsi wyfruna z gniazdka a malenstwo zostanie przy tobie jeszcze dlugo :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Wisieńka u mnie słońce świeciło a teraz już coś go nie widać :D em_ka może kefirki smakowe naprawdę są dobre a pisałaś o mizerii że i z kefirem to może i smakowe Ci posmakują ;) o i mailuj widzę w avatarku :D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry