reklama

Lipiec 2011

MADZIA a maaaaaasz hehehe

z ta roznica wieku to roznie bywa, zalezy jak kto, mam siostre starsza 10 lat i sie w ogole nie dogadujemy. Charaktery za ciezkie zeby dojsc do porozumienia

reklama
mailuj no na pewno nie masz siostry 31 lat młodszej, ales sie postarzyła:-D
Marzenka u mnie podobnie to też pierwsze dziecko Pola , chociaz juz dłuugo jesteśmy razem i sprawidził sie przy Macku. Tez radosc nie z tej ziemi
emka ja sobie wyobrażam, ze u ciebie to rozpusta ze słonkiem
Anulka u mnie miał byc dzis gulasz ale jest wczorajsza zapiekanka
emkamek gratki z powodu domu super:-D

Wysyłam wam linka do klasy BB można się tam zapisac kto ma chęć i poznać buźki dziewczyn z forum
http://nk.pl/#school/200022/39

Wisienko urodziła się w maju 2010 :-) Mam dzisiaj taką głupawkę, że łaże i gadam jestem w ciązy ale fajnie... Fajnie jest cieszyć się z ciązy. W poprzedniej miałam inaczej bo byłam licealistką i wszyscy mieli do mnie pretensjie. Ale dzięki temu teraz każdy moze się czepiac o wszystko a ja mam to gdzieś :-)

Wisieńka wazne ze sie dogaduja nasze dzieci starsze z naszymi partnerami , moje córki mojego partnera lubia jestesmy ze soba 2 lata i nie ma zadnych zgrzytów a to jest najwazniejsze a ludzie czasem z boku jak patrza to wydaje mi sie ze zazdroszcza
Mamy jeszcze szczeniaka kundelka kochany madry piesek , uwielbiam psy to najwieksze i najwierniejsze przyjaciele ludzi

dodi Nie to sa dziewczyny z róznych watków z objawów i staraczki przede wszystkim ale jak lipcówki sie dopiszą to bedzie fajnie. Na forum klasy jest watek z opisami kto jest kto po nikach.
mailuj OOOOOOOOO:-D
Anulka dziekuję. Mnie łatwo po nazwisku znaleźć bez nika:-)
marzenka masz racje. My mam fretke, Łajkę.

Załączniki

• DSCF5437.jpg
    DSCF5437.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 31
Wisienko, pięknie wyglądasz, zaraz tez dopiszę się do klasy:)
Dziewczyny dopisujcie sie wszystkie, będzie weselej! i lepiej będzie sie rozmawiało jak bedziemy wiedzialy jak wyglądamy!

reklama
Anulka no ty też pierwsza klasa dziewucha.
Ja zmykam na troszkę bo Pol wrócił i jak sie najje to idziemy do kościoła i na basen. Zajrzę wieczorkiem.
Buziaki
dodi
Ja też tak mysle,że jak któraś ma odwage to lepie sie tak pisze. Ja na staraczkach znam większośc dziewczyn z nk czy gadamy przez tel. A z kilkoma sie widziałam w realu. Fajnie bedzie. I prosze o zaproszenia)))))Najlepiej z nikami))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry