reklama

Lipiec 2011

reklama
Witajcie,

kilka dni nieobecności, a do nadrobienia 70 stron!!! :O Nie dam rady.

Po raz pierwszy w życiu moje dziecko się rozchorowało. Serio, nigdy nie była chora. I od razu trafiłyśmy do szpitala....:-( Biegunka, wymioty, odwodniła się, bez kroplówek sie nie obyło. Swoje podżyłyśmy. Ja też załapałam wirusa, ale już jest OK. Trafiłyśmy na oddział w środę rano i dziś rano wróciłyśmy do domu....uff....

Zapisałam się też do NK. :-) Kurcze, tylko Wiśnieńkę znalazłam, no, poznałam ;-) Jaka Ty jesteś śliczna! Serio......No i mój ukochany Wrocław.....Wysyłajcie zaproszenia kochane.

No dziś to jestem na bieżąco. Wszystko przeczytane. A od jutra to pewnie znów zaległości będę miała.
Może i ja się zapiszę do klasy na NK, chociaż chyba wolałabym aby była oddzielna klasa dla lipcóweczek.

Wisienka na zdjeciu z synem wygladasz jakbys byla jego siostra a nie mama. W ogole nie widac roznicy wieku miedzy nim a toba. Tez bym chciala tak wygladac za 16 lat, matko kochana.

i Kkasiulka z reszta tak samo, ale masz fajna ta mala, do Ciebie chyba podobna ^^ :-D

hanami, wysłałam ci zaproszenie na FB
Madzia, jakoś nie umię wejść na PW do ciebie. Napisz mi jak cię znaleść na FB to cię wyszukam.

Od 2 godzin gramy z dzieciakami w monopoly. Po kim oni są tacy sprytni i przebiegli??

Witam niedzielnie
ja po wizycie u tesciowej no i nadrabiam
juz odwiedzilan NK teraz spodziewajcie sie dziewczyny zaproszenia ode mnie
kasiulka to przeszłas swoje w ubiegłym tyg najwazniejsze ze wszystko dobrze
a teraz ide Was poogladac na NK
em_ka masz racje wisienka wyglada jak siostra swojego syna a nie mama, ja tez tak chce;-)
ma FB mam chyba konto jak mnie ktora znajdzie niech sle zaproszenie, jakos nie umiem na FB sie poruszac załozyłam konto bez zdjecia i wogole nie wiem co i jak

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry