reklama

Lipiec 2011

reklama
Corin no cos ty, po prostu staram sie byc mila (co sie rzadko zdaza w moim przypadku, jak to moj D mowi ,,ty jestes antysocjalna) hahah wiec docen to ze sie staram :-D kto wie co mi jeszcze do paly walnie w niedlugim czasie

Cześć Ptysie ... mnie tez troszeczke nie było a tutaj namerdane ze fiu fiu .
Jutro moj wazny dzien ... o 13 mam wizte i bedzie mierzona ta przeziernosc... BARDZO sie boje ... czy wszystko jest wporzadku czasami przychodza mi do glowy czarne mysli ale staram sie myslec pozytywnie jutro pierwszy raz zabieram P ze soba do gabinetu ...
Prosze Was Trzymajcie kciuki bo bardzo pragne tego aby bylo wszystko dobrze... a teraz uciekam i daje małzowi komputer bo musi cos porobic ( a nudzi mu sie tak ze chyba zwariuje z nim ) najgorzej ma z kichaniem ... te zebra bardzo bola ale juz jest lepiej .... Wedle teorii jak mezczyzna ma grype o umiera to wyobrazcie sobie jak moj przezywa :)
Teskno mi do plot z Wami ale tak bardzo sie stresuje jutrem ze ... staram sie zajmowac wszystkim !!! NaWET sERNIK DZISIAJ UPIEKLAM ale bez rodzynek oczywiscie :) trzymajcie kciuki raz jeszcze Was prosze i Caluje mocno !

no dziewczyny ja po przegladzie NK macie super zdjątka
em_ka niezła dzaga z Ciebie fajne te zdjątka Twoje, to jakas sesyjka pewnie
dodi przesliczne masz zdjatka z wesela
ja na NK dawno nie dodawalam zdjatek ale bardzo sie nie zmienilam oprócz obwodu brzucha no i moja niunia jest juz wieksza
veronique nie martw sie, nie nakrecaj sie myśl pozytywnie bedzie wszystko dobrze
corin nie masz konta na NK?? a jak Cie na FB znalezc??

Veronique trzymam kciuki ale na pewno bedzie wszytsko ok :-) wiec nie martw sie na zapas i daj znac od razu co tam.
Oczywiscie!! jak sernik to tylko bez pomarszczonych rodzynow :-D
A sesyjka byla ale nie taka super profesjonalna tylko kolega ktory studiuje fotografie mi robil, mialam cos robic w tym kierunku ale za leniwa bylam a pozniej w ciaze zaszlam, takze sama rozumiesz :-D
dodi_misia ty tez z tego co pamietam masz jutro wizyte wiec tez szybko napisz co TAM MASZ W BRZUSZKU :-D

Ja przepraszam ze jeszcze nawiaze do tematu Ani ale mysle ze powinnas sie jak najszybciej wyprowadzic z domu ta cala atmosfera nie jest dobra dla Ciebie a tym bardziej dla malenstwa . Skoro on tak robi teraz to nie jest wart ani jednej ZAPAMIETAJ SOBIE ANI JEDNEJ TWOJEJ ŁZY !!!
Jutro mamy wizyty i na pewno wszystko bedzie przynajmniej musi byc dobrze !!!
A co do facebooka ja tez bym chciala miec Was w kontakach ... :D

Przejrzałam te skromne 20 stron, które naskrobałyście od wczoraj. Szalone moje :-)

Widzę, że tu się ostro inwigilujemy ;-) bardzo dobrze. Ja bardzo chętnie też się przyłączę ale wlałabym nie wpisywać się do tego oficjalnego konta.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry