reklama

Lipiec 2011

reklama
Corin bardzo podoba mi sie zebra, pomysle nad nia i moze kupie;-)
Malamii, osttanio zstanawialam sie co u Was bo dawno bylas i tak pomyslam ze chyba nie pokazywalas nam Mateuszka a jesli juz to dawno bo nie pamietam
Dodi moj "chodzi" w 74 a body i pajace na 80 a jak mowila polozna ur sie z waga idealna na pierwsze dziecko 3,5kg

Dodi idealne to racja:-Dmoj wcina najchetniej obiadki z mieskiem, bez juz tak nie podchodza;-)a z eserkow najbardziej lubi jablka ale nie surowe. Moj tyje po tym przkletym mleku ale jeszcze skonsultuje sie z innym lekarzem bo gdzies czytalam ze nie powinno sie dlugo dawac i juz sama nie wiem:sorry2:

Anula a hippa juz nie dajesz? nam słuzy..

ja jeszcze z mieskiem nie dawałam, ale ona to je wszystko co jej dam:)

tak czytam o tej humanie i to jest mleko, ktore sie podaje w biegunkach albo jak dzieci słabo przybieraja?

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za miłe powitanie :)!
Marzenka - oczywiście - spotkanie obowiązkowo ale to już Nowym Roku :)) osobiście liczę na rodzinny koniec roku, mąż obiecał być dla mnie i Mateusza od świąt do Sylwestra, więc zamierzam wykorzystać ten czas maksymalnie :))
Anula - och Ty ;) masz rację, jak do tej pory "udało" mi się nie pokazać Mateuszka :P jakoś mi się upiekło ;) Wiele razy mmiałam ochotę "pochwalić" się moim kochaniem ale mój mąż jest przeciwnikiem umieszczania zdjęć na forach itp.. Jak coś to zapraszam na fb, póki co mam tam jedno zdjęcie ale zamierzam wrzucić w tym tygodniu jakieś :)
Corin - super zebra!!! szkoda, że nie wrzuciłaś jej wcześniej :PP

Rozmawiałyście o ubrankach. Mój Mateusz waży 6350 g (dzisiaj był ważony), jest szczupły ale długi. W sumie nie wiem ile ma wzrostu, może jutro go spróbuję zmierzyć.. Obecnie chodzi w 68 ale to tak ostatnim rzutem na taśmę, już w zasadzie się przerzucamy na 74 :)

To tak jeśli chodzi o bieżące tematy ;)
W następnym poście relacja :)

Dodi my mielismy przechodzic na normalne pil jakis czas hipp i nagle pojawil sie sluz w kupce i wysypka, znowu jestesmy na humanie ale wysypka jeszcze spora,za wczesnie kazala odstwic
Wlasnie to jest mleko dla dzieci z biegunkami a on ma sluz niby po tym przechodzi ale nie jestem przekonana do tego mleka, po swietach pojde do innego lekarza. Na tym mleku grubiutki sie robi jest geste jak kasza a wypija 210ml na raz
Malamii jak juz zaloze fb poprosze o namiary;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dodi nogi juz ma pudzianowskie:-Dpoza tym on nie umie pic zwyklego mleka za szybko mu leci smoczkiem 3-6 mies musialam zalozyc 0-3 gdy pil hippa wszytsko przez to ze ta humana taka gesta...czytalam na forach ze dorosli jedza z tego mleka papke zeby nabrac ciala...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry