reklama

Lipiec 2011

Mateuszkowa, to są takie 3 obszary o średnicy 1,5 cm na 1,5 cm (mniej więcej), zerwonawe, na nich były te krostki które zniknęły a właściwie rozlały się takim miodowym płynem i powstały takie żótławe strupki:confused::-( Nie wiadomo czyto od czapki, a może od mleka?? -lekarka się zastanawiała sama, bo może być i tego i tego :confused: Po Nutramigenie juz to nie wróci tzn. nie powinno. Jesli by to powróciło tzn., że nie od mleczka to było.

reklama
monia - dzieki, dobrze wiedziec na przyszlosc jakby cos takiego wylazlo, mam nadzieje ze malutkiej to zejdzie raz na zawsze !!!
maly spi juz poltorej godz. wstanie to zje obiadek:-D

Mateuszkowa, ja też mam nadzieję, że małej to szybko zejdzie... oby...

asica, &&&&&&&& za szczepienie!!! A co do przekrzywiania główki to moja Kinga też swego czasu lekko miała głowkę na lewy bok, lekarz mi mówił, żeby na razie obserwować, bo może to być kręcz szyjny tzn. z jednej strony szyjki mięśnie są bardziej śpięte i to wymaga rehabilitacji. No i obserwowałam małą, ale po jakichś 3 tyg. to ustąpiło i lekarz stwierdził, że mała po prostu jeszcze wtedy główki nie trzymała pewniej no i to jej minęło. Niektóre dzieci mają po prostu taki nawyk i z czasem im to mija.

Ania, no jest co ponosić:tak: u mnie w przychodni nie mierzą długości dziecka, tylko ważą, obwód główki, klatki piersiowej i tyle. Ale ubranka rozm. 80 już na nią ledwo wchodzą. A urodziła się z 60 cm :tak:

asica - &&&&&&& za szczepienie

monia - duuuuuza dzidzia, dorodna :-) ja tam "wole" jak dziecko wieksze niz za male :P moze dlatego ze moj tez nie maly, ale jest wiekszy od swojej rocznej kuzynki! raczki wieksze, nozki wieksze, caly wiekszy, chlop jak sie patrzy!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mateuszkowa, Twój maluszek też wielki chłop.... jak to moja babcia mówi: Chłop jak dąb :-D

Ania, duża będzie z niej kobietka, bo i ja i mąż do małych osób nie należymy. Mąż 187 cm wzrostu, 110 kg żywej wagi (nie widać tego po nim :-D), ja też nie mała - 180 cm wzrostu i też do chudzinek nie należę...:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry