reklama

Lipiec 2011

kasiulka - co za piekny, duzy tygrysek :-) wysoka twoja corcia, albo zdjecie tak zrobione
co do tego dzidziusia o ktorym piszesz - niezle, szacunek, niech sie cieszy ze miala cc ;-)

a porod sn takiego duzego babelka to juz w ogole wieeeeeeeelki wyczyn!!naprawde..

reklama
Witajcie . Ja powoli zaczełam ogarniac sytuację. Jeszcze trochę brakuje mi czasu na chocby posiedzenie na necie ale juz zaczynam spokojnie pic kawę.
Pozdrawiam i trzymajcie za nas kciuki.

Milusia wysypana skaza, musimy na razie próbowac z Bebiko Ha a potem jeśli nie pomoże to Nutramigen. Myslę, ze na nim się skończy bo przeciez je mm ok 150 ml dziennie a reszta to cyc a i tak ja wysypało:baffled:
Bzuiaki dla lipcóweczek i maleństw

Witam porannie, my oczywiście od 5 na nogach.
Młody coś pokasływał więc zobaczymy co ze szczepieniem, ale myślę, że to tylko przez suche powietrze.
Monia - mam nadzieję, że małemu samo minie, ale on ma już pół roku więc martwię się L
Konwalianka - ucałuj od nas Tymcia :*
Kicrym - dopiero dziś po południu idziemy na szczepienie, dam znać… Gratulacje dla Oliwki J Kasiulka - super tygrys J Wisienka - &&& nadal zaciśnięte.
Mateuszkowa, Monia, Ania - jeszcze potrzymajcie &&& za szczepienie do popołudnia J
Resztę mamusiek witam i wszystkim życzę miłego dnia.

EDIT: dziś będę dzwonić w sprawie pracy, trzymajcie kciuki...

Ostatnia edycja:
Hej :-)

U nas noc oki, 4 przebudzenia na smoczka i spałyśmy do 6.30. No i małej super przybladły te placki nad czółkiem, o niebo lepiej to wygląda :tak: a ja @ dziś dostałam, brzuch boli okropnie :baffled::wściekła/y:

asica, to jeszcze mocniej trzymam kciuki za szczepienie :-D

wisieńka, to dobrze, że u Was już lepiej!!! No i my też od wczoraj na Nutramigenie...:crazy:

kkasiulka
, śliczny tygrysek!

Mateuszkowa, no właśnie - moja waży sporo, bo i na starcie miała 4160 g i 60 cm :tak:

kicrym - szok! 3,5 mca i 9,5 kg :szok::szok::szok:

hej mamusie :-)
u nas nocka super, nie liczac pobudki ok 4.00 - kupka.. ale dzidzia zasnela szybko
za oknem zimno, wieje, mokro deszcz ze sniegiem..brrr.. chyba zostaniemy w domu :/ chociaz siedzenie w domu ma swoje plusy - maly przesypia ladnie 3 dlugie drzemki ..
wisienka - &&& bedzie ok zobaczysz! a z malutka to faktycznie - troszke innego mleczka i juz cos wyszlo ;/ oby to HA jej poprawilo wszystko
asica - &&&& za szczepienie znowu :-) i za prace! musi sie udac!
monia - wolalas @ nie dostac??? :-D

Dzwoniłam i Wielmożnego Pana nie ma :angry::wściekła/y:
Małego bardzo boli brzuszek :-( Ten espumisan troszkę pomaga. Na noc to mu paracetamol dałam. Jak mi go szkoda :-( Masujemy przuszek :tak:

monia - wiem o czym mowisz :-D jak nie ma to sie pytasz gdzie jestes cholero, a jak przyjdzie to mowisz wypad stad! ;-) ja nie wiem kiedy wielmozna mnie nawiedzi znowu eh......... :P
asica - ojjj :-( to przez zaparcia??? duzo wody do picia.. mam nadzieje ze przejdzie mu szybciutko

Witam..
my od 6 nie spimy, znaczy mały nie śpi, a ja jeszcze dosypiałam do 7 w łóżeczku a mały obok gadał..zaraz I drzemka, mały już po śniadanku.

asica, ja wprowadziłam dwa razy dziennie owoce, jako II śniadanie i podwieczorek, odpukać kupki codziennie są odkad to wprowadziłam.. spróbuj.. u nas TYmuś też nie chce pić zbytnio..

mój TYmcio ważył tylko 3140 przy urodzeniu a teraz 9kg więc też nieźle
miłego dnia

reklama
Cześć :)

Maja się bawi na balu, Milenka śpi a ja dopijam kawkę.

Mateuszkowa - nie...może tak Ci się wydaje, bo tu młodsze dzieciaczki królują. Majunia należy do średniaczków, w przedszkolu są i mniejsze i większe dzieci :)

Wisieńka - alergen to alergen. Nie ma różnicy ile jej tego podasz - podrażnia nawet najmniejsza ilość. Dlatego mamy karmiące dzieci z alergią nie jedzą nawet masła.....Oby wystarczyło mleko HA. Buziam :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry