reklama

Lipiec 2011

reklama
Witam:)
coś ostatnio mało czasu mam:baffled:dziś rano mój lekarz,potem biegiem do okulisty z Liwką,a po połduniu na USG bioder. Ale dotarłam, przeczytałam:)
Kasiulka ja często się tak bawię z moim starszakiem:tak:ostatnio nawet jakieś plakatówki dorwał bo nic innego nie było:-pjak dziewczynki?lepiej?
Konwalianko sto lat dla Tymusia!
Mateuszkowa zaraz sprawdzę ile moje wielkoludy będą mierzyły:-pdziś w przychodni był chłopczyk na moje oko jak nasze dzieci (6-7m-cy) jak to ja wdałam się w gadkę z sympatyczną mamą i ona że mały ma 3,5 m-ca:szok:i uwaga waży 9,5kg:szok:no był dwa razy większy od mojej Liwki:-D
Monia no to masz duuuże dziecko:-p;-):-Dmój starszak nosi 92 więc tylko 2 rozmiary większe:-Dja Liwkę mierzę na przewijaku-stópki to krawędzi i zaznaczam koniec główki i potem mierzę tą odległość, bo u mnie w przychodni też na dł. nie mierzą:sorry2:
Ascia i jak szczepienie?co lekarz na przekrzywianie główki?

wszystkim dzieciaczkom walczącym z zaparciem przesyłamy całuska w brzuszek:happy2:
moja Liwka dziś stanęła na czworakach:tak::-)
malutka już śpi, Kuba jeszcze bajkę ogląda, ale zaraz też do łóżka, bo ponoć dziś nie spał w p-lu, a jutro ma bal-będzie tygryskiem:-D
spokojnej nocki:)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
na serio uśmiałam się

kicrym - Maja też ma jutro bal i wyobraź sobie - też będzie tygryskiem!!!!!! :rofl2:

konwalijka - najlepszego dla Tymusia!!!!!!!!! Moc buziaków od cioci i moich dziewczynek :)

Milenka śpi, na szczęście usypia sama, tylko 2 razy wchodziłam, żeby podać smoczka. Zasnęła w ciągu 5-7 minut. Wciąż ma katar, dość jej dokucza a ona jakaś taka marudna dziś, ale nie jest źle. Majunia bawi się w pokoju, wykąpana, w piżamce. Małż przyniósł herbatkę, wieczór...............

Buziaki dla dzieciaczkó

konwalianka - moze zabki znowu ?
kicrym, ksiulka - koniecznie zrobcie zdj tygryska!! :-)
kicrym - no to pokazny maluch :-) moze byl duzy jak sie urodzil, przeciez takie niespelna 3 kg przy urodzeniu a ponad 4 kg robia wieeeeeeeeeelka roznice :-) moj wazyl 3,7 kg a obok dzieci byly po 2,8 - i taaaaaaaakie malutenkie przy nim

reklama
Mateuszkowa - przede mną dziewczyna miała cesarkę, bo duży dzidziuś. Potem leżałyśmy razem na sali: Lenka ważyła, uwaga, 4700g!!!! Moja Milenka 3500 :-)

Zdjęcie mojego tygryska ;-)

Załączniki

• tygrysek.jpg
    tygrysek.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 52

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry