Witam mamuśki
Kasiulka super Tygrysek, mój mniej owłosiony

M miał pstryknąć fotkę to wkleję
Asica współczuję takiej sytuacji, w tych czasach to chyba jedna z gorszych wieści:-(
Daga u nas też ze spanie kiepsko, tzn o ile sama zaśnie - ze smokiem wtulona w kołderkę, o tyle nocy pobudek jest przynajmniej kilka:-(dziś o 3 już dałam butelkę z mm bo miałam dosyć pobudek co 50min!spała do 6.30 więc może moje mleko jej już nie starcza:-(
Basieniak ja bym poszła jednak do lekarza, fakt może taki urok małej ale wolałabym mieć pewność. Trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku! co do centyli mój starszak jest właśnie z tych mniejszych dzieci, od samego początku jest mikrusem. Obecnie w wieku 3.5lat waży 14kg i mierzy jakieś 93cm gdzie rówieśnicy z lipca'08 osiągają 18kg i jakieś 104cm
Kwoka ślicznie maluszek rośnie!
Ememte moja córcia woli lewe ramię

nie musisz zglaszać, po prostu wracasz i tyle

ale wiadomo że lepiej zadzwonić i uprzedzić pracodawcę

Ja jeszcze @nie dostałam, ale z synkiem też długo nie miałam

no i po pierwszej ciąży miałam o wieeeeele mniej bolesne, mam nadzieję że teraz też tak będzie. Co prawda, z miesiąca na miesiąc ból powracał ale i tak te kilka m-cy nie czułam że mam @

;-):-)
Byłam dziś z Liwką u mojej lekarki bo tak pokasływała sucho, ale jest zdrowa, od razu małą zaszczepiła, ale wyszłyśmy ze skierowaniem do kardiologa

usłyszała u małej jakieś szmery, wg niej nic poważnego,ale lepiej sprawdzić.
idę się położyć po ciężkiej nocy...
miłego popołudnia!