reklama

Lipiec 2011

Cześć :-)

Milenka i ja bardzo dziękujemy za życzenia :-) Poszła spać teraz ;-) A ja musze trochę ogarnąć.....:eek:

konwalijka - a może to po prostu dwójka?? ;-) Przyjedz i koniecznie musimy się zobaczyć, moze Ci zaczaruję Tymka ;-):-p

Ania - 7:30 to źle??? Ooojj....marudzisz....doceń, że tyle śpi, Majka miałą czas, że wstawała o 5-6 :eek::confused2: Teraz na szczęście śpi do 6:30-7, Milenka do 7. Spokojnie mogę powiedzieć, że się wysypiam

monia - glukoza i tak nic nie da. Nutramigen jest okrutnie wstrętny w smaku, ja raz tylko spróbowałam, żeby zobaczyć czy nie gorące, nigdy więcej! Śmierdzi i smakuje jak zepsute ziemniaki. Obrzydlistwo! Ale dzieci to lubią....Majka piła do 3 roku życia.....Daj jej trochę czasu, na pewno się przyzwyczai.

malami - no, ta bakteria to nic ciekawego, ale antybiotyk pomoże. Dobrze, że wiesz, że ją ma. Skąd - tym się nie martw, czasu nie cofniesz, równie dobrze mógł załapać w szpitalu.

Miłego dnia :-)

reklama
kkasiulka, no właśnie Kinga też już wcześniej piła Nutramigen i nie było z tym większego problemu, też miała 3 miesiące. Ale taraz nie chce, bo spróbowała, że są rzeczy smaczniejsze do jedzenia i inne lepsze mleka. No nic - trzeba próbować :tak: dzięki za radę:tak:

Kasiulka no widzisz tak to jest jak sie czlowiek przyzwyczaji do dobrego;-) U nas 7;30 to wczesnie:) Ja duzo snu potrzebuje, a pozno chodze spac i dlatego marudze:-p

Malamii zdrowka dla Mateuszka! Oby problemy szybko minely.

Kochane doczytam Was później bo padam na pysk! Teraz tylko wpadłam napisać, że z tym przechylaniem główki na jedną stronę mamy iść do ortopedy i neurologa.
Buziam.

witajcie babeczki

MILENKO i HANIU moc życzeń z okazji 6 miesięcy - rośnijscie zdrowo małe gwiazdki

ej kobitki nie marudzić 7:30 to super czas ja wstaję codziennie o 5:00 :eek:

samea ja nie budzę śpi ile potzrebuje raz więcej raz mniej a harmonogram dnia codziennie jest modyfikowany :shocked2:
malamii fajnie że badanie ok

no i wiecej nie pamiętam :confused2:...miłego dnia :cool2:

reklama
Hej.
Wpadam tylko na chwilę. Ciężko mi dzisiaj nadrobić zaległości, bo Jowita daje nieźle popalić. Marudzi i płacze cały dzień. Dobrze, że już dzisiaj piątek, na weekend mąż w domu. Może uda mi się jeszcze później wejść. Trzymajcie się. Miłego wieczoru

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry