Mateuszkowa, te placki co mała miała zeszły pięknie, zostal troszkę jeszcze mały placuszek z prawej strony 0,5 cm na 0,5 cm

ale taki bledziutki, już się wygaja

moja mała też swego czasu próbowała Bebilon Comfort, ale miała paskudne kupki - lekarz stwierdził alergię na mleko krowie, no bo to normalne mm. No i jechaliśmy długo na Nutramigenie, potem na Pepti, teraz znowu to paskudztwo... biedulka musi takie coś jeść ;/ no ale coż można poradzić..MUSI...
Samea, ja małej nie budzę, bo bardzo rzadko na dniu śpi więcej jak godzinę

więc nie mam po co budzić.
malami, to super, że na usg wsio oki

nie czytaj tych bzdur na necie!!! Escherichia coli to specyficzna bakteria, musiałabyś nie zmieniać pieluszki cały dzień dziecku, żeby wywołać stan zapalny wywołany E.coli. A na pewno żadna z Nas, rozsądnych i mądrych Mam, nie zrobiłaby czegoś takiego! Wiem, co piszę, skończyłam biologię i o bakteriach troszke wiem... fakt - antybiotyk mały na pewno dostanie, musi, ale tę bakterię łatwo wykurzyć. Pilnuj tylko, aby mały zaczem dostanie antybiotyk, nie dostał wysokiej gorączki, bo to by świadczyło o zaawansowanym stanie zapalnym dróg moczowych i wtedy ta bakteria byłaby groźna. Wszystko będzie git!!!! Moja mała miesiąc temu miała stan zapalny, leukocytów 12-15 w polu widzenia, Furagina nie zbijała, no i posiew robiony nic nie wykazał. Podawałam jej jeszcze Furaginę przez kolejne 7 dni za konsultacją lekarską i Wit. C (Cebion). No i zapalenie minęło.