reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
sunset może w ogóle ominie etap raczkowania?
elzbieta super, że Maja już dobrze przybiera na wadze. Będziemy trzymać kciuki && za wizytę. Na pewno to nic poważnego. O widzę, że Paulinka niedawno miała urodzinki. Sto latek dla niej :-)

Elzbietka - mocno kciuki za wizyte! Oby to nic powaznego! Zdolniachy masz z obu coreczek a nocnik im nir straszny ;-)

Daga - wiesz ze nie pomyslalam o tym. Jakos oczywistym dla mnie jest i bylo ze bedzie raczkowal. Bynajmniej wszystko na to wskazuje ale kto wie ;-)

sunset no widzisz :-) ja ponoć w ogóle nie raczkowałam. Jowita też nie bardzo bierze się za raczkowanie. Póki co to pełza. Wczoraj wyszłam na chwilkę do łazienki, dosłownie na pół minuty, przyszłam i już pół kuchni przemierzyła :-)

Daga - z Jowitki tez aparatka :-) niedlugo gps jej zamontujesz ;-)
no nic poczekamy zobaczymy. Maciek jeszcze nie siada wiec ogolnie powoli to idzie. No ale kazdy ma swoj rytm zreszta co sie bedzie meczyl- zrobi raban i mamusia zabierze na zwiedzanie ;-)

Elzbieta kciuki za onkologa! i napisz nam po wizycie co powiedzial. I super ze Paulinka tak szybko zrozumiala co sie robi na nocnik, oby z MAjeczka tez tak bylo.

Daga super noc, oby juz wszystkie takie byly!

U nas tez nocka dzis lepsza ale daleka od idealu. Ja probuje mala oduczyc nocnego jedzenia podajac wode. Przygotowuje sobie wieczorem butle z woda i wkladam do tego termoopakowania specjalnego do butelek bo KArola tez zimnego nie pija. I tak tym sposobem jak dostaje w nocy wode to potrafi wypic i 120ml! Tylko czy to cos da? Zobaczymy:)

Cześć dziewczyny!
Od środy się rehabilitujemy. Na razie mamy zlecenie na 4 tyg, ale pewnie będzie przedłużone. Musimy się skonsultować z kardiologiem niestety. Trafiliśmy na świetne dziewczyny na rehabilitacji. Bardzo nam pomagają. Umawiają wizyty do specjalistów, do których czeka sie miesiącami. Te wizyty załatwiają nam z dnia na dzień.

Elżbieta - &&&& za wizytę! Dja znać.

Wszystkie dzieciaczki bardzo gorąco ściskam, a mamusie pozdrawiam.

asica super, ze wam się tak udałó a wiem jak trudno jest... Sama szukam miejsca na rehabilitację i wczoraj i przedwczoraj chyba całą warszawę zdzwoniłam i najszybszy termin to 10 kwietnia... Ale dzisiaj jeszcze w jedno miejsce pod Warszawą zadzwoniłam i wygląda, że uda się już od wtorku lub środy tylko musi mi pediatra skierowanie na innym formularzu wypisać... mam nadzieję, że nie będzie z tym problemu...

Hej wszystkim!

U nas bez wiekszych zmian, nocki po staremu czyli jako tako w kratkę. Ta alergia nad czołem małej nie za bardzo schodzi mimo stosowania maści z antybiotykiem, a odstawiłam NAN i gluten, więc podejrzewam J&J da kąpieli...mała marudna, więc nie mam za bardzo czasu na forum dziś, i przepraszam, ale Was nie nadrobię w całości...

asica, to fajnie, ze tak szybko Wam się udało z reha...dawaj koniecznie znać, jakie będą efekty...

Elżbieta, mocno trzymam &&&& za wizytę!!!!

daga, to fajnie z tymi nockami....

Aniaa
, wow, 120 ml wody!!!super! Mała na pewno się butli w nocy oduczy...

Resztę Mamusiek mocno ściskam i życzę miłego popołudnia!!!

reklama
Asica dobrze czasem przeczytac ze zdarzaja sie dobrzy specjalisci w tym kraju:) Super ze Wam sie udalo!

Basieniak a jak u Was z wagą?

Monia wlasnie nie jestem pewna czy mala sie oduczy butli bo moze sie bedzie budzic dalej tylko na picie wlasnie? Sama nie wiem, zobaczymy.

Do góry