Elżbieta - od urodzenia z małym latamy po lekarzach i zdaję sobie sprawę ile mieliśmy szczęścia, ale musieliśmy o to zawalczyć. Gdybym zdała się tylko na lekarzy to nie było by dobrze. Dobry rehabilitant jest lepszy od lakarza, przynajmniej ja się o tym przekonałam.
daga, Ania - bezdech pojawia sie podczas wysiłku, wystąpiło również iewielkie zasinienie. Mały po urodzeniu miał problemy, bo przez zakażenie spadała akcja serca. Potem zdarzyło się, że usta mu zsiniały. Byliśmy u lekarza, ale zapewniał nas, że jest ok. Ale najwyraźniej nie jest. Musimy tylko trafić do mądrego kardiologa. Sama od urodzenia miałam wadę serca więc wiem co się z tym wiąże i jakie to poważne.
Madzia - na szczęście w domu nie mamy takich sytuacji. Jak był mały to ze dwa rzy tak było, ale dopóki tego dokładnie nie sprawdzimy to nawet monitor nie pomoże, niestety. Po prostu więcej przy nim czuwamy. Trudno, już chodzę niedospana i w pracy nie wyrabiam, ale to nie ważne, jakoś przemorduję się do wizyty u kardiologa. Mam nadzieję, że w miarę szybko udaz się załatwić.