reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2011

W lublinie siedem stopni słonko ładnie świeci, prawie jak wiosna, mailuj ja w niedziele rano słyszłam ptasi spiew tyle ze jest ich jeszcze mało, ale w marcu pamietam jak rano na autobus szlam mimo mrozu czuc bylo wiosne w powietrzu, a przy takiej pogodzie to sie marzy o ciepełku i juz gdzies ta wiosna niedaleko pewnie, oby do lata to bedziemy z wozkami biegac

reklama
Gon1a w takim wypadku jak brzuch twardnieje to nospa mi lekarz zalecil brac 2 razy dziennie bo w sobote tez mialam twardy a to niedobrze...

No co za parszywy dzień mam..wszystko mi dzis pod górę idzie, do roboty mnie zaciągnęli, żyć nie dają, głowa nadal peka..eh..wybaczcie, musiałam pomarudzić
czarnulka katerina trzymam kciuki za dzidziolki i za pomyslne wizyty
margerita i Tobie również udanego i bezpiecznego wypoczynku:)
em_ka no tos dziś pospała ze ho ho... ja ma podobnie z tym ze średnio 4 razy w tygodniu:)
corin córcia na pewno bedzie dzielna:)
i ma pytanie czy znacie moze jakis zamiennik nospy? bo jestem na nia uczulona a tez czasem jakies skurcze przychodza.

Puk puk... :)

Witam Lipcoweczki :)

Podgladam Was od kilku dni i dopiero dzis odwazylam sie odezwac ;) Strasznie podoba mi sie Wasze forum i mam nadzieje, ze mnie do siebie przyjmiecie :) Nie mam duzo czasu na udzielanie sie tutaj, ale przyznam, ze z ogromna przyjemnoscia zasiadam co wieczor z herbatka i zczytuje jednym tchem Wasze wpisy. Nie raz sie juz wzruszalam z Wami (smutna historia Marty), nie raz plakalam ze smiechu i mimo, ze Was nie znam to juz czuje, ze Wasze historie sa mi bliskie :)

Usciski i promyki slonca z Italii dla wszystkich Was :)

fagiolino witaj u lipcóweczek :D no może jednak coś więcej czasu czasem dla nas tutaj znajdziesz ;) maqnio ja nie wiem nic o takich lekach bo nic nie biorę takiego na skurcze czy twardszy brzuszek,czasem jak coś czuję,że się dzieje to poprostu kladę się i delikatnie przez chwilkę masuje brzuszek i zaraz przechodzi .Ponoć mi mówili,że nie powinno sie masować często brzuszka,ale ja wolę to niż leki jakieś,ale każdy wybiera co uważa ;):d

anulka wczoraj od rana wlasnie mi tak twardniał, najpierw maz mnie po wertepach przewiozl, jezdzilismy z mala do logopedy na 8, wiec jak wrocilam to wzielam, a jak wracalam z miasta, mam do przejscia 700 m od przystanku musialam zwalniac krok, moze sie w pracy troche zestresowalam bo zmiany nadchodza i nie wiadomo jak bedzie, niektorzy mi powiedzili ze moze lepiej ze na L4 jestem, a moze wrecz odwrotnie, kto to wie, niedlugo sie wyjasni
odebralas moje zaproszenie na NK??

fagiolino witaj!
I równie serdecznie witam wszystkie lipcuweczki!
Dopiero nadrobiłam wczorajsze posty, trochę tego było...
maqunio współczuję Ci. Ja też mam dziś kiepski dzień. Trochę mnie plecy bolą i jestem tak strasznie rozdrażniona że wszystkim w domu się niechcący obrywa:zawstydzona/y:aż mi ich szkoda, biedaków.
Pogodę mamy słoneczną, więc wykorzystałam i poszłam na spacerek się dotlenić. Słońce ma jednak nieocenioną moc, nerwy trochę puściły.
Miłego popołudnia życzę wszystkim brzuchatkom i postaram się częściej zaglądać żeby nie mieć już zaległości. A póki co spadam wcinać makaron z truskawkami, mniam!:-p:happy2:

reklama
Do góry