reklama

Lipiec 2011

No to faktycznie jazdy troszkę masz :dry: fakt pogoda do bani a myslałam,że jak wstanę będzie słoneczko świeciło a tutaj chmurzyska same :wściekła/y: no tak dzień Babci i Dziadki się zbliża wielkimi krokami :-D to ja kartki może rodzicom moim wyślę jakby nie było małe już w brzusiu żyje :-D :-D

reklama
Nto ja kartki może rodzicom moim wyślę jakby nie było małe już w brzusiu żyje :-D :-D
Jasne :-D Napewno będzie im bardzo miło :D
Mnie sie udało zaszczepić w dzieciakach, że prezenty od nich najlepsze są własnoręcznie wykonane. Więc co roku kombinują i tworzą dla dziadków ;-) W tym roku zrobili laurki, a oprócz tego cora zrobila dla jednej babci papierową skrzynię na laurki, syn zrobil przestrzenna ramkę ze zdjeciami (tez z papieru, ale stoi to, a na podstawce napisał zyczenia). :)

Ostatnia edycja:
A my dla babci i dziadka mamy zrobiony piękny kalendarz z wszystkimi wnukami. Na każdy miesiąc inne zdjęcie. A do tego zaznaczone są wszystkie ważne daty w naszej rodzinie.

Jejku ja też sie dzisiaj wyspałam:-) Choc zasnęlam ok 2 a o 7 słyszałam jak Czarek z Niką się zbierają to obudziam sie o 9 wyspana . Cudowne uczucie. A nad babciami musze pomyśleć. Nika ma nawet dwie prabacie i pradziadka :-) Na razie dałam się wrobić w przygotowania dnia babci w szkole. Jestesmy w nowej szkole i poznajemy zwyczaje. Wszystkie mamy chchiały zaangażowac sie imprezy dla dzieci, babć dziadków nikt nie chciał sie podjąć. Teraz juz wiem dlaczego;-) Dziaciakom kupuje sie owoce, chrupki itp a dla dziadków trzeba upiec ciasta prawdziwe. To se popiekę ;-)

Dobry!!

Buaaa...co do snów to ja juz bym mogla gruba ksiege napisac, albo jakis film nakrecic, tyle sie dzieje! I do tego wszystko idealnie pamietam...

No ja sie wczoraj pogodzilam z moim T, w koncu byly jego urodziny...
Dzis mam wizyte po poludniu, mam nadzieje ze mi choc malutkie USG zrobi...!

A mam takie pytanie z innej beczki: co sadzicie o PIELUCHACH EKOLOGICZNYCH?
EKO BABY Dlaczego powinniśmy wybrać pieluszki z materiału?

Ja sie zastanawiam, widze duzo plusow (choc i tez minusow - dodatkowe pranie!!), no ale ja jestem ze tak powiem z lekka zielono zakrecona i to moze byc dobre wyjscie...

reklama
mailuj to faktycznie będziesz musiała przygotować nieźle tych wypieków :-D hanami ja chyba pozostanę z myślami o pampersach :zawstydzona/y: dodatkowe pranie ,,chyba leń przeze mnie przemawia haha nie no tak serio to ja wolę chyba nie kombinować i zostać przy pampersach :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry