Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Veronique, ja brałam duphaston w 6 tygodniu, 2x dziennie, ale tylko przez 5 dni, ze wzgledu na delikatne plamienie, później już go nie przyjmowałam i plamienia na szczęście też już nie było.
chcialam zapytac czy ktoras moze orientuje sie w kwestii jesli np tak jak ja od pazdziernika jestem bezrobotna i zarejestrowana w urzedzie i czekam 3 miesiace na 3miesieczna kuroniowke czy nalezy sie jeszcze jakis zasilek czy cos w tym rodzaju z tytulu ze jestem w ciazy??moze ktos podpowie bo chcialabym wiedziec do urzedu ide dopiero w lutym a chcialabym wiedziec czy cos mozna uzyskac za to od nich...
Wyodpoczywałam sie. Anulka niestety w tej kwesti ci nie pomogę.
Veroniqe kwas foliowy zrobił juz swoja robote i tak na prawde mogłabys sobie go darowac jesli niebrałby udziały w tworzeniu krwi. Jesli weźmiesz Falvit mama nie bierz jyz dodatkowo kwasu bo taka dawka ci nie potrzebna. Szkoda kasy po prostu
zapytalam na forum prawnym bede czekac o odpowiedz...wogole to nawet nie wiem ile wezme dowiem sie 2 lutego bo mam isc po pierwsze pieniadze...moze tam od razu mi cos powiedza ale chcialam sie dowiedziec zeby mnie z kwitkiem nie odeslali
Veronique ja juz odstawilam kwas bedzie 2 tyg a w zamian witaminki Femibion biore tak jak lekarz zalecil ... ja ciagle na luteinie dowcipnej i na kolejny miesiac mi wypisal no wiadome zapobiegawczo z powodu wczesniejszego poronienia...i dalej bede brac...jesli zdecydujesz sie na witaminy to kwas jest zbedny bo tylko podwojna dawke bedziesz pobierac do tego juz w tym tyg nie bierze sie juz kwasu...
zobaczymy co mi odpowiedza na tym foruma jak nie to jak pojde to sie dowiem..
no ja jeszcze pol godz i do domu w koncu spokoj bo mala nie daje mi spokoju chwile siade przed kompem to juz jest ale luz tylko do jutra do 8 dobrze ze zostalo dwa dni ale moze i w przyszlym tyg kto wie...kasa sie przyda
ja juz lece pozniej zawitam
Anulka jak nie miałaś dochodu w zeszłym miesiącu , lub była to wypłata - dochód utracony jak mniemam, wystąp do mopsu o zasiłek celowy na żywnośc, środki czystości. Podaj miejsce zamieszkania- mamę i powiedz, ze prowadzisz odrębne gospodarstwo domowe a mama pomaga Ci w postaci pomocy rzeczowej- żywności.