reklama

Lipiec 2011

Wróciłam obgotowana i juz zajadam obiadek.
mailuj alez masz szczęście my nie dostaniemy nic bo nie mamy po kim
veroniqe kochana gin wie co robi a kazdy z twoich leków jest na co innego więc sie nie martw
katarinka ciesze się, ze trafiłas na takiego fajnego gina. To bardzo wazne czuć sie bezpiecznie i iśc bez nerwów.

Co do szkoły rodzenia jesli sie okaze, ze nie będe miec CC to pójdziemy bo ani ja nie rodziłam normalnie a Pola to pierwsze dziecko. Pójdziemy do szkoły przy szpitali w którym będe rodzić i w którym przyjmuje mój gin. Podobno jest bardzo fajna
Corin,marta witajcie

reklama
Pypeć zaspokojony ;) Kaszę ugotowała i zmusiłam dzieci żeby też jadły, o dziwo wciągnęły ja równo ze mną ;) Do tego mielone w sosie pieczarkowym, mniam. Teraz czekam aż reszta prania się skończy prać i wybywamy z domu do mamy.

Cześć dziewczyny, wita się majowa mama 2009 i marcowa 2011. Zapraszam do zapoznania się z ofertą wyprawkową mojego sklepu internetowego. Dla pierwszych osób, które się zarejestrują i dokonają zakupów miła niespodzianka!!! Gdybyście miały jakieś uwagi lub pytania piszcie na prive'a. SETTIMO

Witaj also! Również jestem majową mamą 2009! Pozdrawiam!

JA o dziwo czuje sie dobrze :) a opryszczke kiedys juz mialam ,.. tylko moje opryszczki maja przewaznie 10cm :| co wielkie i nie wiem dlaczego a przestrzegam bardzo higieny ..
No co zrobic bede lykac te tabletki ... :)
WIem ze dzidziolek moj zdrowy a ze mamcia wszystko lapie no przykro mi mam nadzeje ze lykanie tego leku nie zaszkodzi
A jeszcze chcialam sie Was zapytac bo ja od 5 tyg ciazy bralam dhupaston 2 razy dziennie po ostatniej wizycie doktor kazala brac tylko po jednej ... do kiedy bralyscie ten lek ?
A drugie pytanie od przyszlego tygodnia czyli to bedzie 15 tydzien mam zaczac brac witaminki czy Falvit mama jest ok ? I tak sie zastanawiam czy brac wtedy folic bo w falvicie jest kwas foliowy

Maqnio a jak wczorajszy wieczor z mezem udany? :-) bo tak sobie myslalam czy zapytać czy nie ...
Ja bym musiala cos takiego zaplanowac kurcze albo P juz planuje bo rocznica 3 kwietnia :) hmmm no ale nie wiem pomysle pomysle ...

Veronique ja takiego leku nie brałam nawet nie wiem na co on jest w ciąży :zawstydzona/y: a co do wit, to zapytaj lekarza skoro masz je brać pewnie powie co i jak mój mi dał na wizycie dwa opakowania próbki i tak już zostałam przy feminatalu ale wiem,że zmienił nazwę właśnie muszę w piątek kupić wit :baffled:

reklama
veronique a dziekuuje dziekuje:) wieczór udany, do tego stopnia ze już o 21:30 spalismy jak dzieci:):) i pytać zawsze możesz - to miłe. Ja duphastonu nie brałam, z witamin biorę matruelle i moj gin powiedział, ze osobno kwasu foliowego brac nie musze, bo matruelle ma w składzie kwasu pod dostatkiem. i pewnie tak jest ze wszystkimi witaminkami dla kobiet w ciązy, więc myśle, że dodatkowe branie kwasu jest chyba niepotrzebne:) a jak Twój małż..już lepije się rusza?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry