Wisieńka
Fanka BB :)
Wróciłam obgotowana i juz zajadam obiadek.
mailuj alez masz szczęście my nie dostaniemy nic bo nie mamy po kim
veroniqe kochana gin wie co robi a kazdy z twoich leków jest na co innego więc sie nie martw
katarinka ciesze się, ze trafiłas na takiego fajnego gina. To bardzo wazne czuć sie bezpiecznie i iśc bez nerwów.
Co do szkoły rodzenia jesli sie okaze, ze nie będe miec CC to pójdziemy bo ani ja nie rodziłam normalnie a Pola to pierwsze dziecko. Pójdziemy do szkoły przy szpitali w którym będe rodzić i w którym przyjmuje mój gin. Podobno jest bardzo fajna
Corin,marta witajcie
mailuj alez masz szczęście my nie dostaniemy nic bo nie mamy po kim
veroniqe kochana gin wie co robi a kazdy z twoich leków jest na co innego więc sie nie martw
katarinka ciesze się, ze trafiłas na takiego fajnego gina. To bardzo wazne czuć sie bezpiecznie i iśc bez nerwów.
Co do szkoły rodzenia jesli sie okaze, ze nie będe miec CC to pójdziemy bo ani ja nie rodziłam normalnie a Pola to pierwsze dziecko. Pójdziemy do szkoły przy szpitali w którym będe rodzić i w którym przyjmuje mój gin. Podobno jest bardzo fajna
Corin,marta witajcie

a co do wit, to zapytaj lekarza skoro masz je brać pewnie powie co i jak mój mi dał na wizycie dwa opakowania próbki i tak już zostałam przy feminatalu ale wiem,że zmienił nazwę właśnie muszę w piątek kupić wit