hanami
Fanka BB :)
Wiecie, co do tych pieluch, chyba wszystko ma swoje zady i walety (wady i zalety hehe), faktycznie z jednej strony sa bardziej eko (wielorazowe, nie plastik itp) no ale z drugiej fakt faktem - woda zuzyta do prania+energia z pralki (tych pieluch sie nie prasuje ani nie namacza)...
No ale na pewno na wyjazdy najlepsze jednorazowki!
Ja mowiac o pieluchach wielorazowych nie mam na mysli tetry tylko te nowoczesne - wykonane z mikrobiry, polaru, bawelny, bambusa, konopii...Tyle tego teraz jest, rozne rodzaje...
Nic, musze bardziej sobie zglebic ten temat.
Mozliwe ze jak przyjdzie co do czego, po nieprzespanych nocach ostatnia rzecza jaka bedzie mi sie chcialo robic jest czyscic i prac pieluszki...
No ale na pewno na wyjazdy najlepsze jednorazowki!
Ja mowiac o pieluchach wielorazowych nie mam na mysli tetry tylko te nowoczesne - wykonane z mikrobiry, polaru, bawelny, bambusa, konopii...Tyle tego teraz jest, rozne rodzaje...
Nic, musze bardziej sobie zglebic ten temat.
Mozliwe ze jak przyjdzie co do czego, po nieprzespanych nocach ostatnia rzecza jaka bedzie mi sie chcialo robic jest czyscic i prac pieluszki...
Kurka myślalam, że tyle z nią rozmawiałam na temat zagrożeń internetowych, fakt skupiała się na necie- właśnie sobie to uświadmiłam, a o telefonie zapomniałam. Macie darmową lekcję - bez nerwów - korzystajcie dziewczyny.