reklama

Lipiec 2011

reklama
Psota, ja też miałam problem z zamieszczeniem suwaczka, i któraś z dziw=ewczyn mi pomagala. najpierw trzeba wejść po prawejn stronie w suwaczki com. a potem chyba w subskrycjach je wkleic ale nie jestem pewna.

orchidea wydaje mi sie ze wczoraj cos z tym ksiezycem musialo byc, bo nawet na ulicy koles przechodzil i mowil ze spac nie mogl i kumpela mi mowila ze jej malz tylko przewracal oczami ogladajac TV z bezsennosci. Ale smieszna rzecz :-D taka grupowa bezsennosc hihihi to nas czeka jak sie zacznie lipiec ^^

a no wlasnie, wczesniej kobiety nie mialy opcji : tetra czy pampers?! po prostu nie istniala taka mozliwosc a wszyscy posluguja sie tym przykladem, ze wtedy to tak bylo i jakos dzieci zyly... jasne! niektore dzieci w afryce tez przezywaja bez czystej wody i dobrego podtarcia pupy, co nie znaczy ze jest to super zdrowe. Kwestia przyzwyczajenia. Corin dobrze mowi, jak sie bedzie chcialo dziecko oduczyc sikac w majty to sie je zostawi bez pieluchy, niech sobie pochodzi w tych zasikanych majtkach i zobaczy ze to takie fajne nie jest hehh

juz wyzej to napisalam ale powtorze:
psota USTAWIENIA---->EDYTUJ SYGNATURE----->wklejasz tam BBCODE i akceptujesz ^^
a jak nie wiesz gdzie sa suwaczki to kliknij na ktorys z naszych, ten ktory ci sie najbardziej podoba to wtedy ci automatycznie strona wyskoczy

mala monis, moja ma dokładnie 556;) jest rewelacyjna! Polecam też Dziennik Ciężarowca, świetna książka, ciąża z perspektywy mężczyzny, śmiałam się do łez i troche zaczęłam rozumieć mojego męża;)

em_ka dziękuję:))

Ostatnia edycja:
hej laseczki ja dzis mialam rekord spalam do 10,15 ale polozylam sie spac o 00,40 bo u kolezanki spalam mala znowu chora szmery na plucu ma...przez swieta lezala na to w szpitalu teraz na szczescie w domu zastrzyki ma biedactwo:/
u mnie ok tylko wczoraj jak mnie zagazowalo to brzuch jak balon a prytnac wogole nie moglam szok i powietrze mi normalnie po brzuchu latalo takie banki...dzis juz lepiej..

wspomne kontaktu z moim J nie mam nie widzielismy sie od soboty bo ja u mamy a jak on w pon byl u nej to ja miszkaniu sie szykowalam do lekarza i sie rozminelismy to mama wczoraj mowila ze wydzwanial do mojego brata pytac sie o mnie to mu napisalam smsa ze przypominam nr tel jak zapomnial ze do innych wydzwania...mojej sie nie zapyta bo wie ze juz mu nie odpowie...a do mnie tym bardziej juz sama nie wiem co myslec dzis wroce to moze bede go widziala...chociaz mama mowi ze jak tylko skoncze mala pilnowac zebym sobie wziela najpotrzebniejsze rzeczy i do niej i sobie siedziala w spokoju ale z drugiej strony trzeba byc w domu zeby kase przyniosl z wyplaty zoaczymy...

ja to bym jeszcze spala ale musze z mala siedziec wroce do domu wykapie sie i chyba pojde od razu w kime gorzej jak wstane w nocy i nie bedzie co robic:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja własnie popracowałam troszkę i muszę dojś do łazienki :-) Ciężkie wyzwanie przede mną :-) Dzisiaj idę do psychologa z mężem ciekawe co z tego będzie. jestem zdziwiona bo mam wrażenie, ze przez ostatnbie miesiące mój małż przezedł jakiś przyśpieszony kurs dojrzewania. Ten dzidziol jeszce się nie urodził a już sprawia cuda :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry