• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

reklama
Spaliła mi się suszarka do włosow. Przed każdym planowanym wyjściem musze odpowiednio wczesniej myć włosy zeby same wyschły:( Spadam od was, wezmę jakąs porządną kąpiel, potem jakies zakupy z mężem na rozluźnienie i wizyta. Trzymajcie kciuki. Ciao

mala monis obydwie, przed świętami były sprzedawane w pakiecie. Jestem na etapie Ciężarówką przez 9 miesięcy i ona ma 556 stron;)

Ostatnia edycja:
ej laseczki ja uciekam. pewnie bede po poludniu bo jestem umowiona z kumpela a pozniej na prawko ide. Musze strone zapamietac bo pozniej szukam jak opetana ktora byla ostatnia przeczytana :-D buzile i milego dnia, u nas bez wiekszych rewolucji pogodowych, nie za zimno, nie za cieplo. EeEEeE dobra, buzia :* ( . )

mala monis dzieki:)

moge pozyczyc suszarki mala wlasnie lata i chce zeby jej wlaczyc bo wlosy bedzie suszyc a zacznijmy od tego ze wlosy sahara hehe

a u mnie w sandomierzu deszcze leje:/

mailuj daj znać jak po wizycie u psychologa i nie denerwuj sie tylko bo napewno będzie wszystko ok ;) em_ka 3maj się cieplutko i wracaj szybko do nas tutaj na forum :-D

padne zaraz wlaczylam malej bajke rumcajs i mowi ze dzidziusia maja i tlumaczy nakrywasz sie kocem i dzidzius jest hehe a ja glaskajac sie po brzuchu mowie ze mi dzidziusia mikolaj przyniosl a ta jak nie popatrzyla na mnie z takim wzrokiem jak na glupia hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie południowo. Wstałam o 11.33 a połozyłam sie koło 23. Jejku czy ja codziennie do końca ciązy będe miec takie spanie. Chociaz i tak juz mniej spię bo wczesniej to było po 16 godzin dziennie. Teraz jem sniadanie jogurt z musli i banankiem i soczek z marchewki. Ostatnio tak zaczynam dzien a dopiero po 1.5godz cos konkretniejszego. Dzisiaj mam w planach odkurzanie i scieranie podług, mycie kabiny i sznycelki z indyka))) Chociaz apetytu nadal brak.
U mnie znowu spadł snieg, 2 cm ale jednak.
mailuj ja chodziłam z Maćkiem do psychologa 2 lata, razem i osobno. Na pewno były korzyści a ja nauczyłam się z nim postepować. Trzymam &&&& za wizyte.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry