reklama

Lipiec 2011

reklama
Spaliła mi się suszarka do włosow. Przed każdym planowanym wyjściem musze odpowiednio wczesniej myć włosy zeby same wyschły:( Spadam od was, wezmę jakąs porządną kąpiel, potem jakies zakupy z mężem na rozluźnienie i wizyta. Trzymajcie kciuki. Ciao

mala monis obydwie, przed świętami były sprzedawane w pakiecie. Jestem na etapie Ciężarówką przez 9 miesięcy i ona ma 556 stron;)

Ostatnia edycja:
ej laseczki ja uciekam. pewnie bede po poludniu bo jestem umowiona z kumpela a pozniej na prawko ide. Musze strone zapamietac bo pozniej szukam jak opetana ktora byla ostatnia przeczytana :-D buzile i milego dnia, u nas bez wiekszych rewolucji pogodowych, nie za zimno, nie za cieplo. EeEEeE dobra, buzia :* ( . )

mala monis dzieki:)

moge pozyczyc suszarki mala wlasnie lata i chce zeby jej wlaczyc bo wlosy bedzie suszyc a zacznijmy od tego ze wlosy sahara hehe

a u mnie w sandomierzu deszcze leje:/

mailuj daj znać jak po wizycie u psychologa i nie denerwuj sie tylko bo napewno będzie wszystko ok ;) em_ka 3maj się cieplutko i wracaj szybko do nas tutaj na forum :-D

padne zaraz wlaczylam malej bajke rumcajs i mowi ze dzidziusia maja i tlumaczy nakrywasz sie kocem i dzidzius jest hehe a ja glaskajac sie po brzuchu mowie ze mi dzidziusia mikolaj przyniosl a ta jak nie popatrzyla na mnie z takim wzrokiem jak na glupia hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie południowo. Wstałam o 11.33 a połozyłam sie koło 23. Jejku czy ja codziennie do końca ciązy będe miec takie spanie. Chociaz i tak juz mniej spię bo wczesniej to było po 16 godzin dziennie. Teraz jem sniadanie jogurt z musli i banankiem i soczek z marchewki. Ostatnio tak zaczynam dzien a dopiero po 1.5godz cos konkretniejszego. Dzisiaj mam w planach odkurzanie i scieranie podług, mycie kabiny i sznycelki z indyka))) Chociaz apetytu nadal brak.
U mnie znowu spadł snieg, 2 cm ale jednak.
mailuj ja chodziłam z Maćkiem do psychologa 2 lata, razem i osobno. Na pewno były korzyści a ja nauczyłam się z nim postepować. Trzymam &&&& za wizyte.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry