reklama

Lipiec 2011

Śpij Wisienko:-) bo jak się Wisienkowy urodzi to będziesz miała mniej czasu na maratony, wtedy wystąpisz w konkurencji zasypiania na czas i w róznych pozycjach:-)

reklama
Wisienko nie bedzie tak zle z reszta wprawe masz choc z przerwa ale napewno dasz rade :) musimy korzystac teraz z wolnego czasu bo jak lipiec przyjdzie to juz tak wesolo nam nie bedzie :P

Wisienko a moze by tak troche ta liste lipcowek zmienic zeby przejrzyscie zrobic dniami jak na innych watkach widzialam cio o tym myslisz w miare twoich mozliwosci bo to ty to prowadzisz :)

A JA COS czuje ze moje dziecie takie spokojne nie bedzie. Cos tak mi swita tylko ze charakterek po mamusi odziedziczy i bedzie lobuzem za mlodu :-D kurcze ja dalej szukam tych plytek co przegralalam sobie filmiki jak mialam 4 lata i doslownie zapadly sie pod ziemie,a jedynym miejsce jest nasz pokoj bo poza niego CD nie wynosilam. Szukalam wszedzie i nic :-(

Anulka ja juz chciałam nawet kilka razy ale ciągle jeszcze się dziewczyny zmieniały i dopisywały. Ja bym w ogóle wpisała tylko nicka płec i termin porodu. Ktos kiedyś mówił o tych innych danych ale tak naprawde to one wprowadzaja zamieszanie. Co o tym myslicie
mailuj oj na pewno nie placki:-DCycka mu dam. Mam nadzieje, ze tak jak z Mackiem nie bedzie z żadnej ze stron kłopotów z karmieniem
emka czasem mamusia szalona a dziecko spokoje , przynajmniej do pierwszych kroczków. Mój Maciek pokazał co potrafi dopiero jak sam zaczął się przemieszczać. A wczesniej był miód z soczkiem

mnie pani w podstawowce od 1-4 co mialam za wychowawczynie nazywala mnie Lobuzem w spodnicy :/ hehe potrafilam sie bic z chlopakami duzo sie dzialo zeby moje dzidzi tylko tego nie mialo po mnie :)

patrzcie co znalazlam w moim wojewodztwie :)
Kielce: Trojaczki rodziły się, kiedy nad Wawelem błyskały fajerwerki - 21 stycznia 2011

Wisienko to zostaw stara liste a jako swierza zrob dalej
nick+wiek termin porodu i plec moze tak

na czerwcu maja tabele https://www.babyboom.pl/forum/czerwiec-2011-f374/lista-czerwiec-2011-a-46237/

to tez fajnie wyglada przejrzyscie https://www.babyboom.pl/forum/marzec-2011-f362/lista-marcowych-mamus-2011-bez-komentarzy-42128/

majowe znowu tak https://www.babyboom.pl/forum/maj-2011-f370/majowkowe-fasolki-43925/

zrobisz jak uwazasz;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anulka na czerwcówkach to oczopląsu mozna dostać ,a ja czegoś takiego i tak nie umiałabym zrobić. To zajmuje w cholewke czasu i co ja będe kłamac. Nie chce mi się po prostu tak grzebać. Może juz lepiej jak majówki. Zreszta niech dziewczyny się wypowiedza a może któraś ma chęć i pomysł sie pobawić i zrobić jakąś super listę. Mój leń zwycięzył. Na to trzeba ponad godzinę poświęcić:szok:

masz racje ze trzeba troche poswiecic czasu i niech kazda powie jak i co sie podoba itp jesli nie czujesz sie na silach moze ktos inny to zrobi;)

reklama
Wisienko ograniczyć informacje do minimum i zrób, żeby Tobie było wygodnie. Już i tak mamy mniej więcej te dane w głowie a to tylo dla przypomnienia podczas ataku amnezji :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry