reklama

Lipiec 2011

reklama
Marzenko Ty się już niczym nie przejmuj, nie denerwuj i będzie wszystko dobrze, zobaczysz. Buziak dla Ciebie i dzidzi.
Mala monis mam nadzieję, że lekarz da Ci coś bezpiecznego i dobrego i szybko wrócisz do zdrowia.

O jezusiu ile tu się dzieję, nienadąrzam :) Ja dziś dostałam wyniki badań z krwi mojej na syndrom down i 1:100000 :) więc mam dobry humorek :)

Corin super tabelka ale szybka jesteś ;) No zmyka dziewczyny pewnie wieczorem się pojawię teraz chce wdepnąć do fryzjera bo włosy to mam za łopatki i mnie drażnią trzeba coś z tym zrobić :D

Orchidea do lekarza chodze w Jastrzebiu Zdroju do Żor jeżdze na badania pranatalne tylko
nie jestem przeciwna zadnym badaniom kazde jest potrzebne tylko te nerwy i stres to juz człowiek za nie nie odpowiada same do głowy sie cisna :-)
Katerina chora nie jestem to było jednorazowe mam nadzieje ze sie wiecej nie powtórzy mam duzo lezec i dopoczywac :-)

Zrobiłam tabelkę, wrzuciłam dane z tego co Wisienka do tej pory zebrała. Zerknijcie i gdyby coś się nie zgadzalo, to piszcie mi na priv.

Płeć dzieciątka i imię dopiszę każdej jak juz będziecie wiedzialy na 100% czyli za kilka tygodni ;)

Marzenko - że chora jesteś to wiem.. Domyślam się, że to jednorazowo i wiecej się nie powtórzy. Kategorycznie zabraniam! ;-)
A chora to jest Mała monis. Na 16ta ma lekarza. No chyba, że coś pokręciłam, ale chyba nie.. :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry