reklama

Lipiec 2011

reklama
zuzu dobrze ze mi o lodzie przypomnialas. Wczoraj przeciez rozki kupilam z grubym, zaraz sobie zjemy z maluszkiem. :-D
orchidea ja tez nie jestem za slodkosciami, nie jem praktycznie rzeczy takich jak cukierki, czekolady i wafle. Ale truskawkami z bita smietana nie pogardze, tak samo jak lodem. :-D :-D :-D to zjem tego loda i postaram sie przespac. Moj wymyslil ze jak przyjdzie po robocie, wykapie sie i idzie z kumplami grac rozgrywki pilkarskie na PS3 i chcialby zebym z nim poszla, z tym ze siedzenie np 4,5 h na sofie i przygladanie sie jak grupka facetow w podeszlym wieku gra w PS3 mnie nie bawi ahahhaha :-D wiec mozliwe ze pojde z nim na 2 h i pozniej mnie przywiezie do domciu.

Jejuuu dziewczyny błagam Was nie dawajci takich pysznych zdjęć bo ja zwariuje!!!!!!!! mam ochotę na taki deserek ale truskawek brak:-( zrobię sobie chociaż botą śmietanę z czekoladą może coś pomoże:-)

em_ka dla mnie gra w PS3 to też nie nowość bo mój mąż lubi sobie grać w piłkę nożną lub ostatnio naszło go na boks! masakra, wygląda jak takie duże dziecko przed tv ale co zrobić, mężczyźni to właśnie takie duże dzieci hehe:-)

A mam do Was pytanie ponieważ zrbiła mi się opryszczka ale bardzo szybko niknęła, natomiast dzisiaj zauważyłam, że znów się buduje. Czy Wy też miałyście z tym problem? bo czytałam, że w ciąży jest to niebezpiczne.

Ja leże też mój na gierce jakieś rybki łowi :wściekła/y: zaraz go tutaj do łóżka zaciągnę :-D em_ka no tak siedzieć i patrzeć jak grają dziwnie tak przyjedź do mnie hahha zrobimy impreze brzuchatek :-D

maqnio dziękuję, zaraz do niej napiszę:-) mam nadzieję, że coś poradzi:-)

Dzisiaij kupiłam dwa bodziaki i kocyk:-D nie mogłam się już powstrzymać:-D jedziemy teraz do ziadków męża i jak wrócimy to wstawię fotki w odpowiednim wątku:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry