Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ale Orchidea, naprawdę pasowało jedno do drugiego, bo, yyyy, musztarda była chrzanowa, więc już do buraczków blisko, a co tam, ze na słodko. Polecam, pycha!
Orchidea, a zuważyłaś, że nasze rozmowy jakoś oscylują wokół żarcia? a konretnie wokół kapuchy tudzież innego musztarkonkretu? A kapuchy oczywiście zazdroszczę...
Dzieś w sklepie facet w kolejce przede mną kupił 3 ogórki kiszone i kapuchę i se pomyślałam, ciekawe, czy mu się piersi napełniły...
No a co tam kapuchy tyle co ja przez ciąże zjem to już chyba do końca życia nie ruszę jej Kurde może ten facet ma też brzuchatkę w domu pomyslałaś o tym ? hahaha a Ty juz o piersiach zboczuchu
Bo miał brzuchol na 6ty miesiąc ;0 no i tak stał przed tą gablotą z mięsem, że aż go nosiło, a potem go jeszcze kilka razy mijałam jak chodził po sklepie tylko z tą kapuchą i ogórkami, taki był niezdecydowany
No ale może dla córki kupoował, bo sam był po 60tce
I zjadło mi posta.
Cały dzien fatalnie się czułam, pewnie to cisnienie. Ciągle przysypiałam i pomiedzy jadłam. Teraz Pol jedzie na zakupy do tesco a ja dobrze, ze tu weszłam to kupi mi takapust e
Oooo chociaż nie sama będę z tą kapuchą a co do samopoczucia to nie martw się ja jak sie wykapałam dopiero sie lepiej poczułam tak to byłam taka trzaśnieta jakaś
Kapustę jedliśmy 3 dni temu z boczusiem, cebulką i koperkiem mąż więcej zjadł ode mnie tak mu smakowało )) a ja zapraszam do siebie na małe co nieco może się którejś z Was coś zachce ugotować Smaczek GaRbi