reklama

Lipiec 2011

to fajnie ze tak to odebrala, bo najgorsza rzecza jest zmuszanie kogos do czegos. Jesli jednak poszla bo uznala ze to dobry pomysl to ok, madra dziewczyna :-)

Ja sobie ogladam teraz filmiki na youtubie o niezwyklym umysle dzieci. Bardzo ciekawa rzecz, wystepowal chlopczyk ktory w wieku chyba 7 lat mial IQ 290, gdzie przecietnie inteligenta osoba ma 100. Niesamowita rzecz.

reklama
Hej brzuchatki :)

My wczoraj pojechalismy do mojego ojca. I milo, w sumie, spędziliśmy wieczor :-) Wróciliśmy po 21.00 więc nawet tu nie zaglądałam tylko odpadłam w łózku ;-)

Za to sen miałam, że niech go...
Śniło mi się że urodziłam jakoś 27 tyg ciąży :/ ale dzieciak był dobrze rozwinięty i nie musiał leżeć w inkubatorze. Urodziłam go w sklepie!! i tam postanowiłam zamieszakać :-D No i był to chlopczyk.
Jedyne zmartwienie jakie pamiętam z tego snu, to to, że nie mam internetu, nawet między nabiałem a mrożonkami i nie mam wam jak pokazac mojego synka i poinformować was że urodziłam już :-D

A z przedwczoraj na wczoraj, sniło mi sie że mąż kupił mi samochod, duuuży samochód - śmieciarę!! I jeździłam sobie tą śmieciara z dziećmi. Córę wcisnęłam w kombinezon nr74 (8latke przypominam :-D) i dziwiłam się że jeszcze jest na nią dobry :-D A potem podjechałam pod dom i zastanawiałam się gdzie i jak mam tą smieciarą zaparkować. Ale dumna byłam z auta jak mało kto, bo wszyscy z "zachwytem" patrzyli na moje auto :-D

Dzien dobry ja mialam sen ... ze podszlam do lustra i zauwazylam odciskajace sie .... stopki na brzuchu zaczelam je dotykac i na przemian wyskakiwaly raczki i za chwile dostalam smsa "Kocham CIe mamo " Boze w zyciu mi sie nc podobnego nie snilo

Dzień dobry!:)

Corin,Veronique - niezłe sny :-D Niesamowite jest to, że jak nam się coś śni to myslimy że to prawda.. :-) Ja natomiast dzis szłam do szpitala bo byl już 13 lipca i miałam rodzić.. ;-)

Mailuj
- cieszę się, że jesteś zadowolona z wizyty domowej. Czułam, że będzie dobrze :)

Jak wstajecie rano to też Wam niedobrze? Mi wymioty już minęły, ale jednak rano jeszcze bardzo mdli :( A jak od razu nie zjem to juz w ogóle masakra :/

Veronique sliczny sen:) kochana jak mi napisalas smsa to juz na lozku bylam:) teraz dusze golabki mniam juz doczekac sie nie moge :)
Corin no tez ciekawe sny na PW mozemy sie wymienic nr zeby miec kontakt w razie W;)
witam wszystkie mamusie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A wiecie czytalam w m jak mama zeby do terminu porodu z OM dodac 10 i wtedy wychodzi domniemana data porodu bo nigdy porod nie odbywa sie wedluj tej daty z OM wiec mi wychodzi na 20go jak pan gin powiedzial :)
Corin tabelka spoko tylko ze trzyba by ulozyc wedlug daty porodu byloby pokoleji widac ktora po ktorej i bardziej kolorowo :) a mi mozecie poprawic na 27 latek :P bo 2 stycznia mialam urodzinki:)

lece na dol pilnowac golabki:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Kobietki:)
Wróciłam po 8 dniach:)
Po ostatnim omdleniu i uderzeniu zgłosiłam sie do szpitala i mnie trzymali...
Robili mase badań,ale na szczęście z maluszkiem wszystko ok:)
I ze mną też:)
Jestem o wiele spokojniejsza
Pozdrawiam

reklama
Dzien dobry dziewczyny:)

Co do snów, to dzisiaj śniło mi się, że cały czas zaplatałam córeczce warkoczyki, a jeszcze nie wiem kogo noszę pod serduchem;) Obudziłam się z bolącymi paluchami;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry