reklama

Lipiec 2011

reklama
A mi się śniło , ze widziałam trzymiesięczne dziecko , które po prostu jak małpka wdrapywało się na nogi jakiegoś faceta bo bało się dużego psa. Jak zobaczyłam jego matkę która powoli i spokojnie szła do tego dziecka poszłam powiedzieć jej, że ta się dziecka nie zostawia. Ona powiedziała mi, ze jeszcze ją popamiętam i gdziekolwiek nie poszłam lub się obróciłam to ona stała ze szpilkami w garści żeby wbić mi je w brzuch :-( Horror normalnie. Na pocieszenie zjadłam pudełko koreczków śledziowych i mi lepiej

Ostatnia edycja:
Anulka, nie będę zmieniać chronologicznie w tabeli, bo po
1. dużo z tym roboty, a aż tyle zapału do tego nie mam ;-)
2. ciągle cos się zmienia, ktos się dopisuje, komus termin sie przesuwa itp
Z kolorami tez mi się nie chce bawić - lenistwo w czystej postaci ;-)
Ale, jeśli ci się chce, zrób to w tabeli w wordzie i prześlij mi a ja to zrobie jako jpg i wrzucę na forum ;-)

Dziewczyny, widzę ze wszystkie mamy niesamowite sny :D

Wydrusia,
dobrze, ze wszystko dobrze sie skonczyło
Mailuj, nie ma jak koreczki z rana :)

Ja dziś w końcu kupiłam sobie witaminki i zaczęłam brać, może odzyskam energie :-) Rano wybralismy się z mężem na zakupy i weszliśmy do warzywniaka, miałam ochotę wykupić wszystko... W końcu mąż zarządził koniec zakupów mówiąc: "kochanie, zostaw pani trochę towaru" :sorry2: Ale dzieki temu zrobie dziś pyszne leczo :-p

Wiecie, w tym warzywniaku babka miała czerwoną papryke nadziewaną kiszoną kapustą. Ta papryka wyglądała jakbyu też była podkiszana, jadłyscie kiedys coś takiego? Cały czas o tym myslę...

Dzień dobry Słońca!!
spałam dziś jak zabita!!nareszczcie!!!no i brzucho przestał boleć!!
Dziewczyny sny macie nieziemskie!!jeden lepszy od drugiego!!
wydrusia całe szczęscie ze wszystko dobrze sie skończyło:-)
corin...papryka kapustą nadziewana..hmm...nigdy nie jadłam, ale może byc pycha
veronique jak tam Twoja opryszczka???

Dzień doberek laseczki :-) i bąbelki również :-) ja zasnęłam ok 1szej spałam do 9tej :-) no faktycznie sny macie niesamowite ale z ta śmieciarą Corin rozwaliłaś mnie haha :-D Wydrusia cieszę się,że już wszystko ok i oby tak było aż do lipca :tak: jejjjjjjj papryka z kapustą kiszoną matko kochana Corin dawaj adres sklepu już jadę tam :zawstydzona/y: :-D

reklama
Jesli chodzi o samą paprykę kiszoną to jest bez octu a papryka z kapusta kiszona bynajmniej ta co ja jadłam była na soku z cytryny zrobiona a powinien byc ocet ponieważ ja nie lubie octu :-)moja mama robiła to w słoikach jak weki :D tak jak niektórzy kiszą też cytryny więc można to uważać za przystawkę w sumie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry