hej laski, ja dopiero wstalam i nadrobilam te 4 strony, uff

moj mnie na sile probowal obudzic, patrzyl sie na mnie bezstannie, gdy zauwazyl ze nie dziala przyblizyl twarz na ogleglosc 5 cm

normalnie zabic goscia to malo

a o 5 rano u nas bylo takie wietrzysko (i dalej jest ale nie az tak silne) ze myslalam ze nam blok wyrwie z korzeniami. Parapety to taki huk robily ze przez godzinke spac nie moglam, a moj spal jak zabity, nawet sie nie obudzil jak sie do niego przytulalam, jak wychodzilam siku i jak go przykrywalam kocem. Susel jeden
margarita ja mam caly czas zawroty glowy jak wstaje szybko z krzesla czy z lozka, to az sie ciemno robi przed oczami i na kilka sekund musze je zamknac calkowicie zeby przeszlo.
Corin rozwalil mnie twoj sen ze nie mialas neta mieszy kapucha i czyms tam

i smieciara to mi sie cale zycie marzyla jako rodzinne auto normalnie

zapakujesz cala familie hahahhaha
a tej papryki nadziewanej kapucha .... chyba bym jej nie zjadla. Jak teraz sobie tak ja wyobrazam to musi miec dziwny smak

tak mi sie wydaje przynajmniej. Ja lubie marynowane rzeczy ktore przygotowuje moja mama, takie jak ogorki w zalewie musztardowej :-) mniaaaam
mi sie snilo ze caly czas sie wyprowadzalam z jakis miejsc i jak bylam na lotnisku to caly czas o czyms zapominalam, a to paszpotr, a to torba, jacys ludzie sie na mnie patrzyli caly czas jak na wariatke... nie umiem rozgryzc tego snu, a dzieciatka nie widzialam, nawet chyba w ciazy nie bylam :/