reklama

Lipiec 2011

Hej dziewczynki widze ,że sny macie niezłe:-) mailuj znowu sie nie wysypiasz jeju ...a ja zasnełam wczoraj po 19 i spałam dzis do 8 .Chciałam się Was spytać czy tez macie zawroty głowy??? ja wieczorem to az na boki lece .Wróce do Polski to zrobie morfologie moze znowu mam anemie.

reklama
margerita, ja mam zawroty od kilku dni, a do tego czuję się osłabiona tak, że co chwilę musze siadać, bo mam wrażenie jakbym miała zaraz zemdleć. Dlatego też kupiłam dzis witaminy, mam nadzieje ze mi pomoga.

Orchidea
, no to podjade tam w poniedzialek i kupie jedna na probę... Kurcze, cały czas o tym myslę, nigdy tego nie jadlam...

mailuj normalnie sie zakochałam w tych ubrankach :-D jakie sweterki super dwurzędowe :-) Corin spróbuj mam nadzieję,że będzie Ci smakowało czasem nowe smaki dobre dla języka :tak: a ja ogarniam po troszku siebie i mieszkanko ale jakos mozolnie mi to idzie :-D

Endo, to super firma, ciuszki są rewelacyjne jakościowo, wiem bo sprzedawalam je ;-) Zostawiłam sobie kilka sztuk dla malenstwa ;-) Niestety nie sa tanie, ale warto korzystać z wyprzedazy.
Dobre jakosciowo sa też cuchy z MAriquity (ale robię dziś reklamę ;-) ) Ale znów dystrybutorzy mają wysokie ceny, za to warto szukać na allegro u ludzi ktorzy wyprzedają "stare" kolekcje, ceny bardzo okazyjne...

witam:-)

ja już posprzątałam mieszkanko:-) mąż poszedł po drabinę bo będzie wieszał firany które w końcu sobie kupiłam:-D
co do snów to macie nieziemskie, mnie się nic nie śni a jak już to jakieś głupoty, że lecę w przepaść, potem, że wybucham i takie rzeczy! ostatnio bardzo kiepsko śpię, zasypiam o 22 i budzę się np o 1 w nocy i do rana taka wegetacja na łóżku, zasnąć nie mogę. Może przez to taka niedowalona jestem przez dzień.

Margeritko witaj:-) ja mam takie zawroty głowy jak np długo postoję czy właśnie szybko wstanę. Ale zaraz przechodzi. Zrób badania bo faktycznie to może być anemia.

Mailuj śliczne ubranka:-) ja to mam fioła na punkcie dziecięcych ubranek! mąż się śmieje, że sklepy wykupię!!

Corin, Orchidea jak kupicie tą papryczkę to dajcie znać jak smakowała bo u mnie w warzywniaku tez akie cuda są ale jakoś zawsze wolałam nie ryzykowac bo nie wiedziałam czy to trzeba jeszcze piec czy coś:P:P

hej laski, ja dopiero wstalam i nadrobilam te 4 strony, uff :-D moj mnie na sile probowal obudzic, patrzyl sie na mnie bezstannie, gdy zauwazyl ze nie dziala przyblizyl twarz na ogleglosc 5 cm :-D normalnie zabic goscia to malo :-D a o 5 rano u nas bylo takie wietrzysko (i dalej jest ale nie az tak silne) ze myslalam ze nam blok wyrwie z korzeniami. Parapety to taki huk robily ze przez godzinke spac nie moglam, a moj spal jak zabity, nawet sie nie obudzil jak sie do niego przytulalam, jak wychodzilam siku i jak go przykrywalam kocem. Susel jeden :-D

margarita ja mam caly czas zawroty glowy jak wstaje szybko z krzesla czy z lozka, to az sie ciemno robi przed oczami i na kilka sekund musze je zamknac calkowicie zeby przeszlo.
Corin rozwalil mnie twoj sen ze nie mialas neta mieszy kapucha i czyms tam :-D i smieciara to mi sie cale zycie marzyla jako rodzinne auto normalnie :-D zapakujesz cala familie hahahhaha
a tej papryki nadziewanej kapucha .... chyba bym jej nie zjadla. Jak teraz sobie tak ja wyobrazam to musi miec dziwny smak :-D tak mi sie wydaje przynajmniej. Ja lubie marynowane rzeczy ktore przygotowuje moja mama, takie jak ogorki w zalewie musztardowej :-) mniaaaam
mi sie snilo ze caly czas sie wyprowadzalam z jakis miejsc i jak bylam na lotnisku to caly czas o czyms zapominalam, a to paszpotr, a to torba, jacys ludzie sie na mnie patrzyli caly czas jak na wariatke... nie umiem rozgryzc tego snu, a dzieciatka nie widzialam, nawet chyba w ciazy nie bylam :/

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczyny. jestem tu nowa ;) wczesniej odwiedzalam forum o ciąży po poronieniach, bo pierwsza ciaze poronilam, ale nie moge dalej czytac tych wsztstkich postów o stracie dzieci, musze myslec bardziej pozytywnie. jestem w 14 tyg. ciazy i chce wiezyc ze tym razem sie uda. dlatego chcialam dolaczyc do Waszego grona lipcóweczek 2011, bo termin mam na 22 lipca.
przyjmiecie??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry