reklama

Lipiec 2011

ślimakowa, "dopakuj" do tego jeszcze wanienkę, wielką pakę pampersów, dodatkową torbę i wózek, reklamowkę z zabawkami i właściwie możesz jechać z mężem i malenstwem na weekend ;) Ot, lekcja poglądowa :-D

em_ka,
pewnie spisz caly czas na jednym boku... Też tak mam. Ostatnio zaczęłam się buntować sama w sobie i pozwalam sobie na spanie na plecach (póki jeszcze da sie oddychac w tej pozycji - za kilka tygodni, zapomnij ;-) )

Daria, witaj :-D Cieszę się że się udalo i zostań z nami, tu nie ma czarnych mysli ;-)

A ja właśnie wciełam talerz goracego leczo, matko ale mi się tego chcialo.. (ktos ma ochotę?) Dzidziol tez szczęśliwy, bo od razu poczulam motylki :-D

A co do papryki.... wymyslilam, że nie zjem jej ot tak, wezme ja i jakoś poddusze może...

Ostatnia edycja:
reklama
Corin choc przelknelam 3go golabka ja poprosze:) co ja zrobie jak mi mama pojdzie od srody do szpitala na 3 tyg:/ masakra kto mi zachciewajki bedzie spelnial OOOJJJJ lecza bym zjadla :) ide troche sie polozyc trzeba odpoczac:)cos brzuszek mnei pokluwal jak bylismy z mama u dziadkow:/

Em_ka, a byłaś u lekarza z tym biodrem? (O dżzas, zabrzmiało jakbyś na codzień biodro zostawiała w domu...) Może jakieś masaże, albo rehabilitacja, sama nie wiem, warto zapytać.
Corin, masz rację, brakuje jeszcze pieluch, bo jedzonko na drogę (dla wiecznie głodnej mamy - jakby knajp i stacj po drodze nie było), zabawki dla taty, jedzenie na 3 dni (brak kapusty kiszonej :-( tylko) i ciuchów caaała torba.
Orchidea, Ty się kwasości nie wypyprzeż. Choć nie ukrywam, że Mistrza Ci dałam zajadając ogórkiem ze słoja, no dobra, słojem z ogórkami...
Anulka, a co mamą? oby nic poważnego.

No i jeszcze pamiętajcie, że dziś ważny mecz :) Podejrzewam, że będzie przerwa w imprezie :)

Corin kurcze, dawaj leczo ty maupo, tez bym wciagnela z przyjemnoscia

boziu ale jestem glodna. Od rana nic nie jadlam bo skoro sie pozno obudzilam to juz sniadania nie jadlam bo za chwile obiad i bym go nie zjadla. Ale zoladek juz mi sie przykleil do plecow

Ostatnia edycja:
Corin kurcze, dawaj leczo ty maupo,

ale że jak?? Do Hiszpanii? Poza tym maupo?
eusa_snooty.gif

ślimakowa no dobra nie wypieram się a co kapuchy to ja mam w lodówce chyba bym zwariowała jakby jej zabrakło :zawstydzona/y: podjedź jak będziecie jechać to Ci dam :-D em_ka a Ty jedz chudzino jedna :-D ! No mecz dziś i skoki :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry