Corin
Mama Trójki :)
ślimakowa, "dopakuj" do tego jeszcze wanienkę, wielką pakę pampersów, dodatkową torbę i wózek, reklamowkę z zabawkami i właściwie możesz jechać z mężem i malenstwem na weekend
Ot, lekcja poglądowa 
em_ka, pewnie spisz caly czas na jednym boku... Też tak mam. Ostatnio zaczęłam się buntować sama w sobie i pozwalam sobie na spanie na plecach (póki jeszcze da sie oddychac w tej pozycji - za kilka tygodni, zapomnij ;-) )
Daria, witaj
Cieszę się że się udalo i zostań z nami, tu nie ma czarnych mysli ;-)
A ja właśnie wciełam talerz goracego leczo, matko ale mi się tego chcialo.. (ktos ma ochotę?) Dzidziol tez szczęśliwy, bo od razu poczulam motylki
A co do papryki.... wymyslilam, że nie zjem jej ot tak, wezme ja i jakoś poddusze może...

em_ka, pewnie spisz caly czas na jednym boku... Też tak mam. Ostatnio zaczęłam się buntować sama w sobie i pozwalam sobie na spanie na plecach (póki jeszcze da sie oddychac w tej pozycji - za kilka tygodni, zapomnij ;-) )
Daria, witaj
Cieszę się że się udalo i zostań z nami, tu nie ma czarnych mysli ;-)A ja właśnie wciełam talerz goracego leczo, matko ale mi się tego chcialo.. (ktos ma ochotę?) Dzidziol tez szczęśliwy, bo od razu poczulam motylki

A co do papryki.... wymyslilam, że nie zjem jej ot tak, wezme ja i jakoś poddusze może...
Ostatnia edycja:
podjedź jak będziecie jechać to Ci dam