reklama

Lipiec 2011

to jest psychiczne znecanie sie nad kobieta w ciazy. Tego Ci zadna nie podaruje :-D zarazz mam spaghetti, moze sie napcham na tyle zeby zagluszylo moj glod

ej Corin i wcale cie nie nazwalam malpa tylko maupa :-D Maupa to inne okreslenie kobiety w ciazy.zadna ujma :-D

reklama
ej Corin i wcale cie nie nazwalam malpa tylko maupa :-D Maupa to inne okreslenie kobiety w ciazy.zadna ujma :-D

Taaa, jeszcze powiedz że po hiszpańsku :-D
malpa

tak sobie doczytuje coście naskrobały i mam wniosek: Em-Ka corin..może byście tak załozyły kolejny wątek jakis taki komediowy, czy kabaretowy pt. np. "przekomarzanie sie bab zaciążonych" czy jakos tak...bo płacze ze smiechu tu za każdym razem, kiedy Was czytam ..to się brzuchatki dobrały:) aż miło:0
daria witamy!
slimakowa...odpoczywaj kochana!

maqnio, ja zupełnie cie nie rozumię, przecież my tu powazne tematy rozcząsamy, co nie em_ka? Zobacz, przecież ona nawet mi tu definicje maup wypisuje, co w tym smiesznego? :confused: ;-)

A swoją drogą, em_ka, gdzie w tej definicji baba w ciaży?

A ja wpisałam w google maupa i na pierwszym miejscu wyskoczyło mi "Maupa przy klawiaturze" hahahahaha

Matyldo, właśnie pochłonełam pączka, jak tak dalej pójdzie to w lipcu chlop na porodowkę będzie mysiał mnie taczką zawieść... bo żadne auto mnie nie ogarnie

Ostatnia edycja:
no jak to Corin, przeciez ta definicja sama za sie mowi :-D ty to nie potrafisz tego dobrze interpretowac :-D
no i oczywiscie, jestem z Toba. My tu powazne tematy roztrzasamy kazdego dnia, nie ma to tamto :-D

Wiesz, mam odmaciczne zwiotczenie mózgu (jak to któraś z was, chyba, określiła kiedyś) możesz mi wytłumaczyć?
No i tematy są rangi międzynarodowej, jakby nie patrzeć.

Dzieki kochane za mile przyjecie ;)
Anulka198424 Ja tez chce myslec pozytywnie, a jak czytam te wszystkie posty na CPP to az sie plakac chce, ze tyle dziewczyn doswiadcza takiego bolu i od razu mysle sobie, czemu akurat mnie ma sie udac? a potem jak juz dojde do siebie to mysle sobie a czemu wlasnie nie mnie?? no i tak wkolko. dlatego chyba przestane tam zagladac i bede myslec pozytywnie. Wizyte ostatnia mialam 2 tyg temu i jeszcze 2 tyg do kolejnej.
Wiem, ze niby po 12 tyg. maleje ryzyko poronienia, ale denerwuje sie i juz chcialabym leciec do gin.
A do tego wlasciwie wiekszosc objawow, ktore mimo iz uciazliwe dawaly jakos spokój, ustapily... Nie mam juz mdłosci, nie czuje zmeczenia, piersi tez mniej bola. za to kluje mnie w lewym boku... tez tak macie??
mam nadzieje, ze to objaw rozciagania sie wszystkiego ;)
bede tu chetnie do was zagladac ;)

wstawiłam suwaczek ;)

reklama
no widzisz, sama nawet znalazlas okreslenie maupy przy klawiaturze :-D
jest to ujawniajaca sie stopniowo choroba, ktora poprzez uzaleznienie od internetu m.in BB i innych forow internetowych powoduje odciski na lokciu,( na ktorym osoba uzalezniona sie opiera), bole w krzyzach i stawie biodrowym( na ktorym lezy calymi godzinami). Pozostali czlonkowie rodziny walczacy o dostep do internetu i o zmuszenie uzaleznionej do przymusowego leczenia odchodza przegrani w odchlan swoich czterech scian. Jest to choroba nowa i jak do tej pory specjalisci nie wynalezli skutecznych lekow by zatrzymac postepujace dosc szybko objawy, staraja sie jednak z calych sil bo plaga tej choroby zaczyna obejmowac kolejne obszary kuli ziemskiej. Wszyscy sa zdruzgotani ta wiadomoscia i zaniepokojeni szukaja pomocy w internecie wpadajac przy tym w chorobe maupy przy klawiaturze :-D

ja to mam te bezgraniczne glupoty w glowie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry