reklama

Lipiec 2011

hej Daria :-) spoko, wskakuj i udzielaj sie :-D

Ej laski nie wiecie co mam zrobic z tym biodrem lewym ktore mnie tak cholernie boli jak na nim leze? nawet jak leze na drugiej stronie i mam podkurczona noge to odczuwam bol. Czyzby mi staw siadal? takie mam wlasnie odczucie ... :-(

reklama
witaj daria, no jasne zapraszamy do dyskusji

dziewczyny co do snów to mi po raz kolejny sni sie zmarły kolega, snilo mi sie ze szlam z nim ulica i rozmawialam ale jak z duche, a ludzie patrzyli jak na wariatke na mnie ze gadam do siebie, snil mi sie juz pare razy, w sierpniu mialam sen ze mi mowi ze zajde w ciaze za pare dni (niestety nie sprawdzilo sie), a raz po takim snie z jego udzialem bylam cala jakas roztrzesiona, oglenie to sie zastanawiam bo kiedys sie kumplowalismy ale ja bardziej z jego siostra on mial swoich kolegów, dziwne dale mnie, zmarl tragicznie majac ze 22 lata

wczoraj poszlam na polowanie ciuchow ciazowych, szoookkk
spodnie w h&m od 129 zl byle jakie, bluzki, tuniki od 49 zł w góre szok wrócilam bez zakupow bo bylo pozno zanim obeszlam cala plaze :wściekła/y: dzis robie zakupy na allegro tylko musze sie zmierzyc i mam w d.....

Daria witaj:-) wstaw suwaczek:-) dużo dziewczyn jest tutaj po stracie ale myslimy pozytywnie bo musi być dobrze!!

em_ka ja mam tak samo!! prawe biodro mnie tak boli jak leże na nim, że się wytrzymać nie da, a jak się odwróce na lwe i dotykam tego bolącego to nic nie czuje a to wcale nie jest ścierpnięcie!! czuje taką grubą skóre (takie mam odczucie) i niesamowity ból!! w dzień jak chodze i jak się dotknę to czuję takie mrowienie i ból. Nie wiem co to może być!

hej a ja zajadam sie golabeczkami:)

wlasnie rozmawialam z kolezanka w szpitalu lezy juz 25dni bo dzidziol pchal sie na swiat juz ma rozwarcie na 4 cm a termin ma na 20 lutego ahhh moze ja w poniedzialek odwiedze:)

ja nie mam dretwienia. Ale czule straszny bol w srodku, wlasnie w samym stawie biodrowym. Tak jakby mi brakowalo mazi czy jakby byl uszkodzony. Zawsze mialam problemy ze stawami, ale no kurcze, bez przesady ze nawet ulezec nie moge :/

czesc dziewczyny. jestem tu nowa ;) wczesniej odwiedzalam forum o ciąży po poronieniach, bo pierwsza ciaze poronilam, ale nie moge dalej czytac tych wsztstkich postów o stracie dzieci, musze myslec bardziej pozytywnie. jestem w 14 tyg. ciazy i chce wiezyc ze tym razem sie uda. dlatego chcialam dolaczyc do Waszego grona lipcóweczek 2011, bo termin mam na 22 lipca.
przyjmiecie??
Daria witaj ja tez udzielalam sie na CPP i od czasu kiedy mi sie udalo przestalam az od jednej mi sie zebralo i teraz wpadam tylko pisac co u mnie sluchac wole pozytywne myslenie:)
trzeba wierzyc ze wszystko bedzie dobrze:) musi byc:) nie ma innej opcji:) z nami zawsze razniej:)

Hej dziewczyny.
Wy tak o snach, no to ja się dołączę.
Śniła mi się dziś teściowa... No nie mogło to nic dobrego wróżyć, cholera.
No i czkawką mi się odbiło, bo ona chciała dobrze, a wyszło jak zawsze, no i się teraz wkurzam... Grrrr. Nie umiem powiedzieć co mi leży na wątrobie (a trochę leży) bo nie chcę jej sprawiać przykrości i wprowadzać niemiłej atmosfery. Ale kawy przez tydzień nie będę pić, tak mi ciśnienie podniosła, i pomyśleć, że tylko przez telefon...

Daria, witamy, głowa do góry, 14 tc to już bezpieczniejszy czas, więc na pewno najgorsze macie już za sobą. Teraz tylko relax i pozytywne wibracje :) Będzie dobrze :)

Corin, ja za papryką nie przepadam, ale eksperymentom w ciąży mówię zdecydowane RACZEJ TAK! Nie zdziewię się też wcale, jak wkrótce Orchidea nam przepis na paprykę z kiszonką zapoda, bo ona przecież najkwaśniejsza z nas :)

Wydrusia
, to się pewnie nadenerwowałaś, trzymam kciuki, żeby było już dobrze.

I znowu nie pamiętam, co miałam napisać, no to pozdrowię Wszsytkie Mamy, o każdej pamiętam :)

I się zbieram powoli, bo wyjeżdzamy na 3 dni do znajomych (koleżanki ginekolog, więc se pewnie pogadamy...) no i muszę jeszcze nas spakować. Jak to będzie jak będziemy jeżdzić z dzieckiem, jak spakowanie M. zajmuje całą wieeeelką torbę: strój na siatkę (będą grać), klapki, kapcie, pady do PS3, buzzery, planszówki, płyty z grami... Matko, toć to są zabawki mojego M!!!:-D Jak z dzieckiem :)
No i jedzenie które robiłam wczoraj, O matko Polko, jak mam mało czasu!

reklama
ślimakowa no dzięki cholero jedna ja najkwaśniejsza :-D to mnie podsumowałaś hahaha :-D ale powiem Ci,że od tych kwasnych rzeczy wstaję ze zgagą :zawstydzona/y: a przepisik wezmę od mamy jak będę dzwoniła żaden problem ;-) i się wcale nie przejmuj teściową ! Ja mojej nie widziałam już 2,5 roku nawet nie wie ,że w ciązy synowa :szok: Cholera 14 tc dziś u mnie ale bosko :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry