reklama

Lipiec 2011

Czekaj, czekaj, znów mi namieszałaś a ja już zaczęłam kumać pierwszą definicję, tą z małpami właściwymi i tak se wymyśliłam ze maupa to poprostu czlowiek któremu sie nie udało, nie? Tylko jak to cholercia ma się znów do chorób...

reklama
nie udalo sie przeistoczyc w czlowieka? :-D za kilkaset lat na pewno mu sie uda :-D i wtedy samica maupy bedzie mogla zostac kobieta w ciazy :-D ooo!!!!

a z tymi chorobami sie nie przejmuj,mialam na mysli wytlumaczenie ci problemu ale mnie ponioslo nie w ta strone co trzeba :-D taki ze mnie gad

... i zyli dlugo i szczesliwie :-D taram!! :-D jak ja lubie szczesliwe zakonczenia, to takie romantyczne ^^

Załączniki

• 16kochanice.jpg
    16kochanice.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 41
:szok::szok::szok: Nie wiedzialam, że Tarzan to syn Tytusa... Przeczytałam wszystkie książki Papcia Chmiela i ani słowa o tym nie bylo... no patrz ty...

hahahahahahahahahahahaha, teraz dojrzałam jakiego on ma siurka hahahahahahahahahaha

Corin hahahahhaha a ja tego nie zauwazylam nawet hahahah boziu ale siuuuuurrrr :-D gatek mu nawet nie dali, zboczuchy jedne hahaha ale musze przyznac ze jestes nielada detalistka, no nic ci nie umknie hahah

rżę jak głupia do monitora :-D Małż mój patrzy na mnie z politowaniem ... a ja siedzę i zarzucam brzuchem rechoczac w głos

Dobra, kochana, zostawiam cię na placu boju i ide "wklupać" Młodym. Koniecznie chcą ze mną pograć w planszowkę. Dam im popalić to moze nie bedą mieli wiecej takich pomysłów ;-)

Ostatnia edycja:
Elo dziołchy!
Byłam dziś u taty i dopiero wróciłam.

Jak czytam te wasze konwersacje (Corin, Emka) to płacze ze śmiechu... :-D Teraz wiadomo Corin skąd Twoje dzieciaki takim tekstami rzucają - to po prostu talent wrodzony. :-) Em_ka jak Twoja Nicola też to po Tobie odziedziczy to będziesz mieć przerąbane :-)
Będziesz jej chciala zmienić pieluchę, a ona Ci powie - spadaj maupo do swojego kompa! hahahahaha :-D

reklama
katerino o to sie nie martw. Jestem pewna ze odziedziczy. To z cala pewnoscia nie jest cecha recesywna :-D ja zawsze jestem dominujaca i dzidź odziedziczy wszystko co nalepsze po mamusi :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry