reklama

Lipiec 2011

kurcze noooo i w dupe...... 1 bramka ech/.... jakby nie zwalili na początku i nie bylo przewagi 6 cio bramkowej.... echhh zawiodlam się na chlopakach ale cóz.... bedzie lepiej.
JA uciekam w takim razie już w kimkę, ogladalam meczyk i siedzialam na kompie i pusto i weekend heheh ide tylko coś zjesc bo w brzuchu mi burczy...... Dobranoc Brzuszki!

reklama
Ja chyba tez lodów sobie nałożę- Orchidea od kilku dni o nich wspomina. Mam też mnóstwo mrożonych owocków, dziś oprózniłam lodówki w tesco wspominając Em-kę ;-) Czyli robię zakupy pod dyktando BB
Meczu nie ogladałam, na szczęście jak się okazuje bo ja strasznie się denerwuję w trakcie. Obejrzałam sobie za to z małą Avatar a Czarek sam poszedł kibicowac do pubu.
Cześc Daria serdecznie witam :-) Dobre myślenie to podstawa, bez wzgledu na to co się stało wcześniej z tą dzidzią będzie ok.

Nie wytrzymam, po raz pierwszy nie muszę nic nadrabiać :-) Noo, jeden post... :-)

Dzis wstałam ciężko wystraszona, śniło mi się, że jak mocno przytyje w tej ciąży to moje serce wytrzyma góra 5 miesięcy... :crazy:

dzień dobry, dzień dobry!
corin kciuki zaciśnięte. Niech pokażą na co je stać:)
ja od rana zupke gotuje i jakos tak pechowo, najpierw mi połowa wylała ię z garnka -bo nie zauważyłam i przyszłam do kompa - tak tak..wlazłam na BB zaczytałam sie i zupka sie ulotniła - to Wasza wina Brzuchatki!:-):-):-), bo piszecie tak fajnie, ze oderwać się nie mogę - kosztem mojej zupki:-). Na domiar złego zmywarka mi się zepsuła - pomijam fakt, ze zepsuła się w trakcie zmywania i teraz mam stos garów do umycia:szok:, do tego jeszcze brzuch znowu mnie boli a mój gin wyjechała na narty, jak tak dalej pójdzie to będę dziś miała wyprawę na izbę przyjęć..eh..

poza tym Lipcóweczki Kochane - udanej niedzieli!!!

reklama
hej witam sie niedzielnie ja bez humoru mialam koszmary zwiazane ze swoim J boze cala noc horrory jeszcze przywlekla sie w nim moja kolezanka z technikum ahhh brak slow...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry