Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej Kobietki
U mnie też dzisiaj bez humoru
Anulka ja też mam koszmary,a dziś w głównej roli była dziewczyna mojego Męża
Po prostu żal
Myślałam że w domku odpocznę bo w szpitalu dosyć się naoglądałam ale jak widać bez zmian
Corin, gratulacje dla dzieciaczkow, ale masz zdolniachy!!!
Ja chyba znowu mam infekcje drog moczowych, boli mnie brzucho...no nic, jutro ide na badanie to zobaczymy... Znacie mze jakies domowe sposoby na te glupie infekcje?
Corin same sukcesy :-) Super
Hanami żurawina pod każdą postacią, najsmaczniejsza jest chyba suszona. Trzeba sprawdzać też zawartość żurawiny w żurawinie. Ostatnio widziałam herbatkę żurawinową z 0,5 zawartością owoców.
Dziewczyny na poprawę nastroju najlepsza jest porcja lodów:-)
Ja jakoś tak dzisiaj myśle pozytywnie. Dziś mija tydzień od wojaży Weroniki brrrrrrrr
Cześc Mamuski
Ale dawno mnie nie bylo a tu tyyyyyyyyleeee znowu i nie nadazam :-)
Corin gratulacje dla Smykow a ja w prezencie od malza zmyware dostalam hihihihi tak uroczo
Mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze :* mnie czasami brzuszek pobolewa czasami kluje ale mi ginka mowila ze tak moze bhyc do 20 tyg czasami
Mam nadzieje ze jutro bede miala wiecej czasu toooooooo NADROBIE :* nie Gniewajcie Sie Caluje WAS