Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wierze Emus ze pomozeEmka a jaka to krew CZYSTA KREW Czy rozrzedzona moze to taki prymitywny sposob ale ... zaloz majtasy takie normalne a na to przyklej wkladke BIALA BO MNIE SIE WYDAJE ZE TO KROPLE MOCZU te krysztalki narobily troche ranek ... nie szczypie CIebie przy siusianiu?Veronique bardzo prosze :-) na pewno mi ulzy z tymi poduchami.
dzisiaj juz sie z lozka nie ruszam, mam stracha z tym krawieniem bo przed wizyta jeszcze weszlam do ubikacji zobaczyc czy nie krwawie i nic nie bylo a teraz mam plamy na slipkach :/ eh.. i takie male skurcze brzucha, ktorych nigdy nie mialam. EH...
em_ka nie chce cie straszyc, ale jesli to "żywa" krew to ja na twoim miejscu nie czekalabym do czwartku tylko jutro rano pognałabym do ginekologa. Z tym niestety nie ma zartów.
A ja chyba przypłacę dzisiejsze zawody grypą, mam straszne dreszcze i ogólny niedowlad mieśni i kończym wszelakich
![]()