katerina84
Fanka BB :)
a jak się dopisać na tą listę? bo ja też chcę, ja tez.... :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bylo ich na prawde sporo, po brzegi, ale tak sie dorwalam ze tyle tylko zostalo 
a jak się dopisać na tą listę? bo ja też chcę, ja tez.... :-(
chcesz zebym z zazdrości na zawał zeszła?kurcze..Tobie to dobrze, takie pyszności wcinać. twój dzidziul to bedzie zdrowy jak ryba. a u Nas tu szaro zimno, do lata daleko, tylko banany i jabłka mozna kupic..w przystępnej cenie..eh
a dla mnie np dzien bez grapefruita jest dniem straconym. Uwielbiam je i jem nawet 1,2 dziennie. To trzeba przyznac, ze w hiszpanii nie dosc ze sa dosc tanie owoce nie w sezonie (w sezonie mega tanie) to jeszcze dostepne wszyskie przez praktycznie okragly rok. Teraz np jedynie arbuza nie widze, ale wszystko inne jest. Ja w lato w sezonie, z 4 siatami wychodze pelnymi owocow roznego rodzaju i place np 7 E, za to jak bylam teraz w pl i kupilam jedna siatke mandarynek i jedna pomaranczy na swieta to zaplacilam 20 zl. W glowie sie nie miesci. Nie mysle nawet ile bym zaplacila gdybym wziela winogrona, grapefruity i inne.
wiem, jestem okropna i lubie sie nad wami pastwic
no trudno, jak zadna nie jest chetna to sama go zjem
łaski bzzzzz